Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: Χειρουργήθηκε για αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε επιτυχή επέμβαση αποκατάστασης του εμπρόσθιου χιαστού υποβλήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος  Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης τα επόμενα 24ωρα θα επανέλθει σταδιακά στα καθήκοντα του αρχίζοντας, σύμφωνα με τις συστάσεις των γιατρών, και τον κύκλο αποκατάστασης και αποθεραπείας.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης πέρασε την πόρτα του χειρουργείου καθώς τραυματίστηκε σε αγώνα μπάσκετ της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, μαζί με τον γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Σπυρόπουλο και βουλευτές.

Ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφθηκε άμεσα γιατρό, όπου διαπιστώθηκε η ρήξη χιαστού. Μάλιστα, παρά τον τραυματισμό του ο ίδιος μίλησε κανονικά – όπως ήταν προγραμματισμένο – το βράδυ του Σαββάτου στο Ζάππειο για την επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης: Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ισχυρό κόμμα στις εκλογές και έχουμε πολιτική εικόνα Μητσοτάκη – Τσίπρα, θα μπούμε στη μηχανή του χρόνου
«Αν είχα κάνει στη χώρα, στους θεσμούς, στην οικονομία και στην κοινωνία, ό,τι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, θα είχα εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο»
Νίκος Ανδρουλάκης
Η Γιαννακοπούλου «γλέντησε» την Παπαδοπούλου on air: «Άννα, ήσουν στο ΠΑΣΟΚ, αυτό μπορείς να το απαντήσεις κι εσύ»
Αιχμηρός διάλογος για την «εντιμότητα», με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να υπενθυμίζει στην αναπληρώτρια εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ την προηγούμενη πολιτική της διαδρομή
Παπαδοπούλου και Γιαννακοπούλου
8