Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Νίκος Δένδιας: Μπήκε στο κόκπιτ ενός Rafale στο Athens Flying Week

Νίκος Δένδιας: Μπήκε στο κόκπιτ ενός Rafale στο Athens Flying Week

Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας βρέθηκε την Κυριακή στην 114 ΠΜ Τανάγρα για να  παρακολουθήσει τις αεροπορικές επιδείξεις που διεξάγονται εκεί στο πλαίσιο του Athens Flying Week 2023.

Ο Νίκος Δένδιας μάλιστα μπήκε και μέσα στο κόκπιτ ενός Rafale. Ο υπουργός Άμυνας είχε συνάντηση με Γάλλους πιλότους που εντυπωσίασαν με τις πτήσεις με τα Rafale, τα στελέχη της ομάδας «Ζεύς» της Πολεμικής Αεροπορίας που συμμετέχουν με τα F-16, καθώς και Αμερικανούς που πέταξαν με τα F-35.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο Νίκος Δένδιας έγραψε:

«Είχα την ευκαιρία σήμερα να παρακολουθήσω στην 114 ΠΜ στην Τανάγρα, όπου με υποδείχθηκαν ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος & ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, μέρος του προγράμματος αεροπορικών επιδείξεων, στο Athens Flying Week 2023.

Συναντήθηκα μεταξύ άλλων με τις ομάδες μεμονωμένων αεροπορικών επιδείξεων της Γαλλίας (Rafale), των ΗΠΑ (F-35), όπως και με την ομάδα «Ζεύς» της Πολεμικής μας αεροπορίας (F-16 Block 52+).

Είδαμε εξαιρετικές επιδείξεις από Έλληνες χειριστές μαχητικών αεροσκαφών και πιλότους άλλων κρατών, τα οποία με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση ενισχύουν τις διμερείς σχέσεις με τη χώρα μας. Συγχαρητήρια σε όλους!».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις