Πολιτική

Νίκος Παππάς για ΔΟΛ, Mega, και μηνύσεις Πάνου Καμμένου

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας απόψε στην ΕΡΤ και ερωτηθείς τι μέλλει γενέσθαι με τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και το Mega Channel, είπε ότι στα θέματα αυτά η κυβέρνηση κινείται με αρχές και υπογράμμισε ότι «δεν είμαστε στον καιρό που δίνονταν δάνεια με ‘αέρα'».

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Παππάς χαρακτήρισε ως ευκταία μια λύση «τύπου Μαρινόπουλου», όπου θα βρεθεί επενδυτής να βάλει χρήματα και να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες.

«Συνέχιση της λειτουργίας, χωρίς επενδυτή και ‘ζεστό χρήμα’ δεν μπορεί να υπάρξει» είπε ο υπουργός.

Ερωτηθείς για τις μηνύσεις του Π. Καμμένου κατά των δημοσιογράφων Α. Πετρουλάκη και Γ. Κουρτάκη-Π. Τζένου, ο κ. Παππάς είπε ότι κάποια ένδικα μέσα πρέπει να χρησιμοποιούνται με φειδώ, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και ανυπέρβλητα όρια, όπως είναι η προσβολή των συγγενικών προσώπων.

«Να συμφωνήσουμε ότι αυτά τα όρια δεν μπορεί κανείς να τα υπερβαίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συλλυπητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη για τον θάνατο της Μαργαρίτας Παπανδρέου: Άφησε το δικό της αποτύπωμα για την ισότητα των φύλων
«Στη μακρά διαδρομή της, η Μαργαρίτα Παπανδρέου επέλεξε να πορευτεί πάντα με διακριτικότητα και αξιοπρέπεια», σημειώνει ακόμη ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης