Πολιτική

Νίκος Παππάς: «Μην κουράζετε τα τρολάκια θα σας δίνω εγώ τις συνομιλίες» απαντά στις αντιδράσεις για το νέο ηχητικό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με βίντεο μέσω του Instagram απάντησε ο Νίκος Παππάς στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το νέο του ηχητικό με υβριστικές φράσεις σε πολίτη. Να αποπέμψει τον ευρωβουλευτή, καλεί η ΝΔ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Λίγη ώρα μετά το ηχητικό όπου ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς ακούγεται να εκτοξεύει «γαλλικά» σε πολίτη, ο πρώην μπασκετμπολίστας απάντησε με βίντεο.

Στο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, ο Νίκος Παππάς χαρακτηρίζει παράνομες τις δημοσιοποιήσεις προσωπικών συνομιλιών και απέδωσε τις απειλές του στον «οχετό» που – όπως λέει – λαμβάνει καθημερινά στο προφίλ του από διάφορους πολίτες, δείχνοντας μάλιστα και πολλά από τα μηνύματα.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μάλιστα ότι θα συνεχίσει να τους απαντάει όπως τους αξίζει και ότι αυτό δεν θα σταματήσει.

«Μην κουράζετε τα τρολάκια θα σας δίνω εγώ τις συνομιλίες» αναφέρει μεταξύ άλλων στο βίντεο που ανάρτησε και απέδωσε τον θόρυβο που ξέσπασε στην προσπάθεια του Μαξίμου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

«Λοιπόν για τους «Ρομπέν των Δασών» προβοκάτορες, να ενημερώσω ότι η δημοσιοποίηση ιδιωτικών συνομιλιών και δεδομένων είναι ρητώς απαγορευμένη από τον νόμο, του οποίου εσείς αυτοχριστήκατε υπερασπιστές. Επίσης, να ενημερώσω ότι δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω ”αχ, δεν έχω τίποτα να κάνω, ας τσακωθώ με όποιον βρω”.

Από τον οχετό που λαμβάνω, ανεξαρτήτως από πού προέρχεται, από φασίστες, από αστυνόμους, από μπασκετμπολίστες, θα τους απαντάω όπως τους αξίζει. Δεν θα σταματήσει αυτό, για τα πρακτικά και μόνο μπορείτε να δείτε μερικά από τα μηνύματα που λαμβάνω κατά καιρούς – αυτές τις ομορφιές. Μην κουράζεστε, λοιπόν, τα τρολάκια. Θα σας βγάζω εγώ από τον κόπο και θα σας δείχνω συνομιλίες».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Το θέμα που καίει λοιπόν, όμως, δεν είναι οι προσωπικές μου συνομιλίες με φασιστοειδή, ακροδεξιούς και λοιπούς, αλλά η πραγματική φωτιά καίει που απέτυχε αυτή η κυβέρνηση της πλάκας να σβήσει. Συνεχίζεται και αμολάτε χαρταετό. Καλό αποκαλόκαιρο εκεί στο μπιτσόμπαρο του Μαξίμου, που ασχολείται μαζί μου».

«Ο Νίκος Παππάς λειτουργεί ως εκπρόσωπος του υποκόσμου»

Την αποπομπή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, ζήτησε εκ νέου η Νέα Δημοκρατία με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου, Νίκου Ρωμανού.

Ο κ. Παππάς «επιβεβαιώνει ότι λειτουργεί ως εκπρόσωπος του υποκόσμου», είπε ο Νίκος Ρωμανός και απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, αναρωτήθηκε εάν θα αποπέμψει τον ευρωβουλευτή του ή όχι.

«Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς σε νέο βίντεό του, όχι μόνο δεν δείχνει την παραμικρή μεταμέλεια για τις άθλιες διαδικτυακές του επιθέσεις αλλά επιμένει σε αυτές, λέγοντας με περίσσιο θράσος ότι θα τις συνεχίσει», είπε ο κ. Ρωμανός.

Υπογράμμισε ότι «ο κ. Παππάς επιβεβαιώνει ότι λειτουργεί ως εκπρόσωπος του υποκόσμου και όχι ως εκπρόσωπος των Ελλήνων στο Ευρωκοινοβούλιο, όπως επιβάλλει η θέση του» και απευθυνόμενος στον κ. Κασσελάκη τόνισε:

«Κύριε Κασσελάκη δεν μπορείτε να σιωπάτε και να κρύβεστε άλλο. Φτάνει η πλάκα. Θα αποπέμψετε τον αχαρακτήριστο ευρωβουλευτή σας ή θα συνεχίσετε να παρακολουθείτε σιωπηλός τις αποκαλύψεις για τις χυδαίες εκβιαστικές και σεξιστικές επιθέσεις του;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αυγερινός τρολάρει την Καρυστιανού ενώ συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Από την «υφαρπαγή» στην… «απαγωγή» της ηγεσίας
Το Πολιτικό Συμβούλιο του κινήματος καταγγέλλει «εσωτερική άλωση», ο γνωστός δημοσιογράφος και πρώην συνεργάτης της απαντά με σαρκαστικό βίντεο, ενώ η Κατερίνα Μουτσάτσου, η Μαρία Ιωαννίδου και ο Τάκης Κοτσόργιος ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το κόμμα
Μαρία Καρυστιανού και Θανάσης Αυγερινός
14
Στους πυροσβέστες στα Βίλια ο Στέφανος Κασσελάκης: «Τώρα είναι η ώρα και της βοήθειας και των ευθυνών»
Ο πρόεδρος των Δημοκρατών επισκέφθηκε τις πυρόπληκτες περιοχές, παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης στους πυροσβέστες και άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση των πυρκαγιών
Κασσελάκης, πυροσβέστες, Βίλλια
Νίκος Ανδρουλάκης από τη Βοιωτία: «Να σταματήσουμε να κλαίμε πάνω από τα καμένα»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε τις πυρόπληκτες περιοχές, κάλεσε την κυβέρνηση να επιταχύνει τις αποζημιώσεις και έθεσε ερωτήματα για τον εναέριο συντονισμό στη σύγκρουση των πυροσβεστικών ελικοπτέρων στην Ψάθα
Ανδρουλάκης, Βοιωτία
Μεταναστευτικό: Στο τραπέζι της ΕΕ η πρόταση Μητσοτάκη για ευρωπαϊκό μηχανισμό αναστολής ασύλου εν μέσω της κρίσης στη Θέουτα
Ο Θάνος Πλεύρης παρουσίασε στο Συμβούλιο Υπουργών Εσωτερικών την ελληνική πρόταση για έκτακτη αναστολή του ασύλου σε περιπτώσεις εργαλειοποίησης μαζικών μεταναστευτικών ροών, με φόντο τις εξελίξεις στη Θέουτα
Μετανάστες, Κρήτη