Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Νόμος Παρασκευόπουλου: “Ακροδεξιά ιδεολογήματα και Fake News η ΝΔ”

Νόμος Παρασκευόπουλου

Ο Νόμος Παρασκευόπουλου δημιουργεί πολιτικές… αναταράξεις! Σφοδρή επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία με “βαριές” κουβέντες,

Νόμος Παρασκευόπουλου… ξανά στην επικαιρότητα! Αφορμή οι δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος τόνισε πως ο Νόμος Παρασκευόπουλου θα πρέπει να αντικατασταθεί.

Ο Νόμος Παρασκευόπουλου και οι ανακοινώσεις ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Η Νέα Δημοκρατία αντέδρασε έντονα, με την ανακοίνωσή της να αναφέρει:

«Ο κ. Νίκος Παρασκευόπουλος αφού έβγαλε από τις φυλακές περισσότερους από 2.000 κρατούμενους για κακουργήματα, σήμερα εισηγήθηκε την κατάργηση του νόμου του, με το επιχείρημα ότι είναι, πλέον, αχρείαστος!

Πράγματι ό,τι καταστροφικό ήθελε να πετύχει ο κ. Παρασκευόπουλος το πέτυχε. Ας πείσει, όμως, και τον Αλέξη Τσίπρα να υιοθετήσει το πάγιο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς μόλις την Παρασκευή χαρακτήρισε αναγκαίο τον κατάπτυστο νόμο του».

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν άργησε… Συγκεκριμένα, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε με σχετική ανακοίνωση: “Τα ακροδεξιά ιδεολογήματα της ΝΔ είναι γνωστά, το ίδιο και οι διαρκείς προσπάθειες διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, και δημιουργίας fake news.

Για όλα αυτά δόθηκαν απαντήσεις από τον Πρωθυπουργό στη Βουλή, πριν από λίγες μέρες, σε μια συζήτηση που μάλλον ο κ. Μητσοτάκης προτιμά να ξεχάσει αφού ο ίδιος έμεινε παντελώς και παγκοίνως έκθετος, ως προς τη σχέση του κόμματός του με την ανομία και την εμπλοκή σε σκοτεινές υποθέσεις, ακόμα και του ίδιου προσωπικά”.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η κόντρα αυτή θα έχει πολλά ακόμη επεισόδια…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις