Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Νταβός: Η Ιβάνκα Τραμπ αγνοεί επιδεικτικά τον δημοσιογράφο του CNN

Νταβός: Η Ιβάνκα Τραμπ αγνοεί επιδεικτικά τον δημοσιογράφο του CNN

Ο Τζιμ Ακόστα ήταν ο δημοσιογράφος του CNN τον οποίο πέταξε στην κυριολεξία έξω από τον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ. Και από τότε η βεντέτα της οικογένειας καλά κρατεί.

Σήμερα, φτάνοντας στο Νταβός η Ιβάνκα Τραμπ βρέθηκε μπροστά στο μικρόφωνο του Τζιμ Ακόστα και όπως θα δείτε και στο βίντεο εκείνος της κάνει ερωτήσεις κι εκείνη τον αγνοεί επιδεικτικά. «Έχετε να κάνετε κάποιο σχόλιο για την παραπομπή του πατέρα σας;» την ρωτούσε επίμονα ο Τζιμ Ακόστα αλλά εκείνη τον προσπέρασε χαμογελαστή με ειρωνικό και απαξιωτικό ύφος.

Δείτε το στιγμιότυπο

https://twitter.com/Breaking911/status/1219679712664006660?s=20

Ο Ντόναλντ Τραμπ από το Νταβός όπου βρίσκεται χαρακτήρισε τη δίκη για την παραπομπή του “φάρσα” και “κυνήγι μαγισσών”. Στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν αμέσως μετά την άφιξή του στο Νταβός, γιατί δεν ήταν στην αμερικανική πρωτεύουσα, ο Τραμπ απάντησε: “Ερχόμαστε να συναντήσουμε παγκόσμιους ηγέτες, τους πιο σημαντικούς ανθρώπους το κόσμου και θα γυρίσουμε στις ΗΠΑ φέρνοντας φοβερές οικονομικές υποθέσεις”. “Τα υπόλοιπα είναι απλά φάρσα. Είναι το ίδιο κυνήγι μαγισσών που διαρκεί χρόνια και ειλικρινά είναι επαίσχυντο”, τόνισε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις