Πολιτική

Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Τους περισσότερους κλυδωνισμούς από τα τρία μεγάλα κόμματα δέχεται τις τελευταίες ώρες το ΠΑΣΟΚ μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών στελεχών με ένα πρόσωπο, αυτό του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα όμως να ξεχωρίζει.

Άλλοι δημόσια, όπως ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Νίκος Παπανδρέου και η Νάντια Γιαννακοπούλου και άλλοι προς το παρόν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις αμφισβητούν την ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη και την στρατηγική που ακολουθήθηκε στην πορεία προς τις ευρωκάλπες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr ως βασικός αντίπαλος και διεκδικητής της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να πλασαριστεί ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτή δεν είναι μια απόφαση των τελευταίων ημερών αλλά οι διεργασίες έχουν ήδη δρομολογηθεί καθώς έχει προσληφθεί ήδη εταιρεία συμβούλων η οποία μάλιστα έχει σχεδιάσει και θα εξακολουθήσει να σχεδιάζει την στρατηγική του.

Όπως όλα δείχνουν οι πιέσεις αναμένεται να ενταθούν το επόμενο διάστημα και πιθανότατα θα δούμε και άλλους υποψήφιους για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα φαίνεται να υποστηρίζεται από κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μέσα στη Σύνοδο Κορυφής: «Όχι business as usual με τρίτες χώρες στην άμυνα», είπε ο Μητσοτάκης – Η προειδοποίηση Ζελένσκι και ο ανυποχώρητος Όρμπαν
Στη συζήτηση για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και άμυνα και συγκεκριμένα σχετικά με τη συνεργασία της ΕΕ με τρίτες χώρες, ο πρωθυπουργός...
Σύνοδος Κορυφής 3
Μήνυμα στη Λιβύη από Βρυξέλλες: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να εχει νομικές συνέπειες για τρίτα κράτη
«Η επανάληψη αυτού του μηνύματος είναι απαραίτητη για να καταστήσει σαφές σε Τουρκία και Λιβύη ότι αυτό το μνημόνιο δεν έχει καμία πρακτική αξία»
Χάρτης 16