Site icon NewsIT

Ο Ερντογάν στην Αθήνα – Αποδέχτηκε πρόταση του Προκόπη Παυλόπουλου

26.10.2017 | 13:25
Ερντογάν Αθήνα

Φωτογραφία REUTERS

- Ο Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογάν αποδέχτηκε πρόσκληση του Έλληνα Προέδρου της Δημοκρατίας να επισκεφτεί την Αθήνα - Τη "μετέφερε" ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς που επισκέφτηκε την Άγκυρα - Τέλος Νοεμβρίου ή αρχές Δεκεμβρίου το πιθανότερο στην Αθήνα ο Τούρκος πρόεδρος

Ο Ερντογάν στην Αθήνα. Αυτή είναι μια από τις… “ειδήσεις” που βγήκαν από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μετά την επίσκεψή του στην Άγκυρα.

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ ανακοίνωσε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποδέχτηκε την πρόταση που του απηύθυνε ο Έλληνας πρόεδρος της Δημοκρατίας να επισκεφτεί την Αθήνα.

Ο Ερντογάν στην Αθήνα

Οι πιθανότερες ημερομηνίες επίσκεψης είναι είτε στο τέλος Νοεμβρίου είτε στις αρχές Δεκεμβρίου.

Όπως είπε ο Νίκος Κοτζιάς, η επίσκεψη του Τούρκου προέδρου προγραμματίζεται είτε το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου είτε το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

Η ΠΓΔΜ

Στη συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Εξωτερικών δεν αναφέρθηκε μόνο στην Τουρκία αλλά και στην ΠΓΔΜ. Είπε ότι είναι ευκαιρία να λυθεί η διαφορά για την ονομασία το πρώτο εξάμηνο του 2018.

Επίσης, προανήγγειλε επαφές σε διάφορα επίπεδα με την Αλβανία, προκειμένου να λυθούν τα ζητήματα ανάμεσα στις δυο χώρες.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version