Πολιτική

Ο γ.γ. εσόδων πλήρωσε έναντι για το χαράτσι

Πόσο του ήρθε το χαράτσι δεν είναι γνωστό. Όμως ο γ.γ. Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης ζήτησε διακανονισμό από την ΔΕΗ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ, ο κ. Χάρης Θεοχάρης, που έχει ως αρμοδιότητα τη συλλογή φόρων, πήγε προχθές στη ΔΕΗ για να πληρώσει το «χαράτσι» ή το Εκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών.
Πάντα σύμφωνα με τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ,  δήλωσε αδυναμία να πληρώσει και ζήτησε να πληρώσει… έναντι. Το αίτημά του έγινε αποδεκτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα ηλεκτρονική δήλωση του Ε9 με περισσότερες λεπτομέρειες – Στο στόχαστρο χωράφια και εκτός σχεδίου οικόπεδα

Ένας νόμος για όλα τα μέτρα – 12 δισ. ο στόχος

Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών για το νομοσχέδιο “σκούπα” ζητάει ο Βενιζέλος

Από 50 εως 300 ευρώ οι “εκπτώσεις” στο χαράτσι – Το σύστημα υπολογισμού του φόρου με παραδείγματα

Ρύθμιση “σκούπα” για απολύσεις, χαράτσι, και οφειλές στο Δημόσιο για να έρθει η δόση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Έκρηξη Κωνσταντοπούλου στη Βουλή για τα γλυκά του Ξανθόπουλου: «Την ώρα που πάει να γίνει συγκάλυψη θέλετε να κεράσετε»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αντέδρασε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε παύση για να κεράσει λόγω της ονομαστικής του εορτής, ενώ συζητούνταν τα αιτήματα για τις υποκλοπές
Κωνσταντοπούλου και Ξανθόπουλος
Γεωργιάδης κατά Τσίπρα: «Αλέξη μου, άσε τα περί ηθικού πλεονεκτήματος, απόλαυσε τη βίλα με 500 ευρώ στο Σούνιο»
Σχολιάζοντας δηλώσεις στελεχών της ΕΛΑΣ, τα οποία είπαν πως η υπόθεση υποκλοπών έχει μπει στο αρχείο είπε: «Οι ''υποκλοπές'' δεν έχουν τεθεί στο αρχείο και μάλιστα δύο φορές; Γιατί τις επαναφέρουν τότε; Αυτό είναι κακό αρχείο και το άλλο το καλό; Ας τα αφήσουν λοιπόν αυτά»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αλέξης Τσίπρας 13