Πολιτική

Ο Γιώργος Αυτιάς αποκάλυψε ότι έπαθε περικαρδίτιδα: «Μου είπαν “αν μπεις τώρα στο αεροπλάνο, θα πεθάνεις”»

Για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του μέσα στο καλοκαίρι μίλησε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Αυτιάς το πρωί της Δευτέρας (26.08.24).

Ο Γιώργος Αυτιάς που βρέθηκε σήμερα στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στην κατάστασή της υγείας του, αποκαλύπτοντας πως έπαθε περικαρδίτιδα, μάλλον από μικρόβιο κλιματιστικού.

«Αισθανόμουν ρίγη, είχα 40 βαθμούς κι εγώ κρύωνα», περιέγραψε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, τονίζοντας ότι στο νοσοκομείο οι γιατροί του είπαν «αν μπεις τώρα στο αεροπλάνο, θα πεθάνεις».

 

«13 ημέρες μέσα με στο νοσοκομείο με δύο σωληνάκια κι αντιβίωση με το κιλό», είπε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στην Στοκχόλμη για αλλαγή χρόνου: Οι αναρτήσεις τους
Μια σειρά από μοναδικές φωτογραφίες μοιράστηκαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθώς και μια selfie, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά στο χιονισμένο τοπίο της σουηδικής πρωτεύουσας
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης 34