Πολιτική

Ο Γκλέτσος δήλωσε πως οι ανεμογεννήτριες δεν παράγουν ρεύμα γιατί δεν έχουν μπαταρίες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε στο debate ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος για τις ανεμογεννήτριες.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος «οι ανεμογεννήτριες δεν παράγουν ενέργεια γιατί δεν έχουν μπαταρίες Έχουμε 5.000 ανεμογεννήτριες και δεν αποθηκεύεται και δεν χρησιμοποιείται το ρεύμα γιατί δεν έχουν μπαταρίες».

Ακόμη αναφέρθηκε και στις φωτιές λέγοντας πως «η πυρκαγιά δε σβήνεται εκείνη τη στιγμή αλλά δυο χειμώνες πριν. Όταν έχει τον κατάλληλο καιρό κάνεις εργασίες για να προστατέψεις το δάσος.

Άρα, όταν το καλοκαίρι αφήσεις τα ξερά να υπάρχουν σίγουρα θα καείς. Πας και τα καθαρίζεις και είσαι έτοιμος.

Αν δεν καεί το δάσος έχεις το απόλυτο αντιπλημμυρικό που είναι το δάσος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες αιχμές Μουτσάτσου κατά Καρυστιανού: «Υποβαθμίζεται η συνεισφορά όσων επέλεξαν να αποχωρήσουν»
Η πρώην συνεργάτιδα της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» απαντά στις αναφορές για τα στελέχη που αποχώρησαν και παρουσιάζει αναλυτικά τη δουλειά της στον Τομέα Πολιτισμού - «Δεν διαγράφονται αναδρομικά ο χρόνος, η εργασία, οι πρωτοβουλίες και οι ιδέες»
Αυγερινός, Μουτσάτσου και Καρυστιανού 8
Γεωργιάδης: Από την 1η Σεπτέμβρη η υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώρηση διαγνωστικών εξετάσεων – «Τί αμορφωσιά έχουν κάποιοι»
«Αντί να πουν μπράβο αρχίζουν από κάτω και υβρίζουν με θεωρίες συνωμοσίας για τις Ασφαλιστικές, τα προσωπικά δεδομένα», γράφει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης 39
Ο 20λογος του Αλέξη Τσίπρα: Η στρατηγική της ανατροπής, το οικονομικό πρόγραμμα και η υπόσχεση για ένα «σοκ εντιμότητας»
Ο πρώην πρωθυπουργός φιλοδοξεί ο «20λογος» του να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως πρόγραμμα διακυβέρνησης και ως συμβόλαιο πολιτικής αξιοπιστίας και να ενώσει την κοινωνική ατζέντα με τη θεσμική υπόσχεση
Αλέξης Τσίπρας 31
Μη κρατικά πανεπιστήμια: «Συνταγματικό το πλαίσιο, δεν θα χαθεί το ακαδημαϊκό έτος» λέει το υπουργείο Παιδείας μετά την ακύρωση τριών αδειών από το ΣτΕ
Σε ζητήματα της διοικητικής διαδικασίας και όχι στον νόμο αποδίδει το υπουργείο τις πλημμέλειες που εντόπισε το δικαστήριο
Πανεπιστήμιο 38