Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ο Κασιδιάρης από Εξολοθρευτής έγινε Βασιλάκης Καϊλας

Ο Κασιδιάρης από Εξολοθρευτής έγινε Βασιλάκης Καϊλας

Επίθεση στην Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για την αλλαγή στάσης των εκπροσώπων της απέναντι στα μέσα αλλά και την αλλαγή του δημόσιου λόγου τους.

Πιο πολύ όμως, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκε στον Ηλία Κασιδιάρη και όσα είπε στην διαδικτυακή εκπομπή του χθες βράδυ.

“Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι η αποδοκιμασία όλου του πολιτικού κόσμου – με μια παραφωνία του κ. Καμμένου – για τη δολοφονία των δυο νέων ανθρώπων. Αυτό βέβαια, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε την εγκληματική και νεοναζιστική δράση της Χρυσής Αυγής και θα ήθελα να είμαι πολύ καθαρός. Χθες άκουσα τον κ. Κασιδιάρη, ο οποίος προσπαθεί να κοροϊδέψει όλους μας και να κοροϊδέψει κάνοντας θέατρο. Από εξολοθρευτής έγινε Βασιλάκης Καΐλας και νομίζω ότι πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι αυτό το θέατρο το παίζουν σήμερα για να χρησιμοποιήσουν το γεγονός προς όφελός τους. Νομίζω ότι η κοινωνία και ο πολιτικός κόσμος πρέπει να απαντήσει σε αυτό. Αυτό είναι το πρώτο” τόνισε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μιχαλολιάκος: Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό μέσα από την φυλακή

Τα θύματα της εκτέλεσης στο Νέο Ηράκλειο σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής

Συνέντευξη Σαμαρά: Να πάει το χαράτσι για τα ακίνητα στους δήμους

Απίστευτη πρόκληση από τον χρυσαυγίτη βουλευτή Μίχο: “Η Δημοκρατία έφερε δυο νεκρά αδέρφια μας”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε