Πολιτική

Ο Κασσελάκης ανακοίνωσε το πρώτο think tank του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το πρώτο think tank του ΣΥΡΙΖΑ που θα έχει αντικείμενο την Παιδεία ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Οι άριστοι της κοινωνίας θα βρίσκονται δίπλα μου, για να φτιάξουμε ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα δημόσιας παιδείας», τόνισε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Me βίντεο που «ανέβασε» στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε τα ονόματα των επτά επιστημόνων που αποτελούν το think tank του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία.

«Γιατί η πραγματική παιδεία είναι αυτό που δε θέλει το σύστημα Μητσοτάκη. Γιατί η πραγματική παιδεία δίνει τα εφόδια σε μία κοινωνία να αντισταθεί στην προπαγάνδα, να ρωτήσει, να μάθει, να διεκδικήσει μία καλύτερη ζωή», υπογράμμισε ο κ. Κασσελάκης.

«Σας έχω μιλήσει για τα think tank που φτιάχνουμε, με ανθρώπους που προέρχονται όχι από το στενό κομματικό πλαίσιο αλλά από εσάς, από την κοινωνία.
Με ιδιαίτερη χαρά σάς παρουσιάζω το πρώτο, το Think Tank Παιδείας.

* Βασίλης Τσελφές: Ομότιμος καθηγητής στο ΤΕΑΠΗ του ΕΚΠΑ. Με εξειδίκευση στη Φυσική και πάνω από 200 δημοσιεύσεις.

* Λουκία Μπεζέ: Κλινική και Αναπτυξιακή Ψυχολόγος, με Διδακτορικό στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Paris XIII και πλούσιο ακαδημαϊκό έργο.

* Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης: Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, με μεταδιδακτορικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Michigan και πλούσια ακαδημαϊκή εμπειρία.

* Ιωάννης Τουλής, Καθηγητής στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, εξειδικεύεται σε θέματα ακαδημαϊκής ανάπτυξης και διαχείρισης.

* Δημήτριος Τορτοπίδης: Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα οδοντιατρικης του Α.Π.Θ., με Διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης. Και με πάνω από 100 ομιλίες και ελεύθερες ανακοινώσεις σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά συνέδρια.

* Γεώργιος Μπαγάκης: Ομότιμος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με Διδακτορικό Δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης.

* Δανάη Βουκελάτου: Υποψήφια Διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ, Ερευνητική Βοηθός στο Πανεπιστήμιο του Όσλο, με μεταπτυχιακό στην Έρευνα και την Ψυχολογία της Εκπαίδευσης.

Οι άριστοι της κοινωνίας θα βρίσκονται δίπλα μου, για να φτιάξουμε ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα δημόσιας παιδείας.

Γιατί η πραγματική παιδεία είναι αυτό που δε θέλει το σύστημα Μητσοτάκη.

Γιατί η πραγματική παιδεία δίνει τα εφόδια σε μία κοινωνία να αντισταθεί στην προπαγάνδα, να ρωτήσει, να μάθει, να διεκδικήσει μία καλύτερη ζωή».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η δεξίωση για την 52η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο λόγω κακοκαιρίας – 1700 οι προσκεκλημένοι
Η καθιερωμένη κατ’ ιδίαν συνάντηση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα, με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων θα γίνει στο σαλόνι του πρώτου ορόφου
Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο
Μητσοτάκης σε Ανδρουλάκη: Γίνατε αξιωματική αντιπολίτευση από σπόντα – Είστε κατώτερος των περιστάσεων
Μητσοτάκης σε Δούρου: Όταν συγκυβερνούσατε με τον ακροδεξιό Καμμένο, πηγαίνατε στη δεξίωση - Ο διάλογος με την Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία διέκοπτε διαρκώς την ομιλία του
Μητσοτάκης
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
54