Πολιτική

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Με μπαλωθιές, ριζίτικο και μαντινάδα, στην αγκαλιά της Κρήτης, δίπλα στην Μαρίκα του

- "Αθάνατος"! Αποχαιρέτισαν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη οι Κρήτες - Λύγισε η Ντόρα Μπακογιάννη
- Λύγισε και αποχώρησε για λίγο η Ντόρα Μπακογιάννη αλλά επέστρεψε για την ταφή του πατέρα της
- Ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, άφησε πάνω στο φέρετρο την αγαπημένη κατσούνα του παππού του
- Ο επικήδειος της Ντόρας Μπακογιάννη που έκανε την Ελλάδα να κλάψει: "Ψηλέ, περήφανε πατέρα μου, σήκω πάνω γιατί άδειασε ο τόπος"
- "Έχουν έρθει φίλοι πολλοί και δεν πάει να τους πω ότι απόθανες" - Που να βρώ τη δύναμη να σε αποχαιρετίσω;" είπε με ραγισμένη από τη συγκίνηση φωνή
ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ LIVE BLOG ΤΟΥ newsit.gr

Η Κρήτη “αγκάλιασε” για πάντα τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ένα από τα πιο γνωστά “τέκνα” της. Στα Χανιά, τη γενέτειρά του, δίπλα στην αγαπημένη σύντροφο της ζωής του Μαρίκα, βρίσκεται πια ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Πριν ταφεί στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, με θέα στο Ακρωτήρι, τον πρώην πρωθυπουργό αποχαιρέτισαν με όλες τις τιμές, με ριζίτικα και μαντινάδες οι συντοπίτες του.

Από το βράδυ της Τετάρτης (31.05.2017), όταν έφτασε με C-130 στο αεροδρόμιο της Σούδας και από εκεί στο ναό της Αγίας Μαγδαληνής, πλήθος κόσμου πέρασε για να πει το δικό του τελευταίο αντίο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της αγρυπνίας, δίπλα στο φέρετρο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που ήταν πάντα τυλιγμένο με την ελληνική σημαία, ήταν κάποιο από τα εγγόνια του. Δεν τον άφησαν ποτέ μόνο. Και νωρίς το πρωί, έφτασε ο πιστός συνεργάτης του, ο άνθρωπος που ήταν πάντα δίπλα του, ο Μανούσος Γρυλλάκης.

Η συνέντευξη που ήθελε να προβληθεί μετά τον θάνατό του [vid]

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ LIVE BLOG ΤΟΥ newsit.gr

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
9
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 26