Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Κώστας Μπακογιάννης στο «άβατο» της ΑΣΟΕΕ [video]

Δήμαρχος Αθηναίων

Ο παράνομος έχει γίνει ο «νταβατζής» της περιοχής και ο νόμιμος αισθάνεται ότι μπαίνει σε απαγορευμένη ζώνη, ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Στο χώρο έξω από την είσοδο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (της πρώην ΑΣΟΕΕ) βρέθηκε το μεσημέρι ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων κ. Μπακογιάννης κατέγραφε σε κινητό την κατάσταση που επικρατεί και την περιέγραφε.

«Είμαστε στην ΑΣΟΕΕ, μέρα μεσημέρι, εδώ στην Πατησίων. Και αυτό το οποίο βλέπετε στην πραγματικότητα είναι πώς ανθίζει το παρεμπόριο. Τι γίνεται; Τα εμπορεύματα είναι στο πεζοδρόμιο, οι πωλητές και βεβαίως οι αποθήκες είναι μέσα στο Πανεπιστήμιο», τόνισε ο κ. Μπακογιάννης περπατώντας δίπλα στα εμπορεύματα που είναι απλωμένα στο πεζοδρόμιο.

«Στην πραγματικότητα αυτό που γίνεται είναι ότι εκμεταλλεύονται το άσυλο. Αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει. Απαιτείται συνεργασία της Ελληνικής και της Δημοτικής Αστυνομίας και βεβαίως πάνω απ’ όλα απαιτείται να το πάρουμε απόφαση» υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και πρόσθεσε:«Έξω από την ΑΣΟΕΕ ο παράνομος έχει γίνει ο «νταβατζής» της περιοχής και ο νόμιμος αισθάνεται ότι μπαίνει σε απαγορευμένη ζώνη».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις