Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέθεσε γεύμα στον Νίκο Αναστασιάδη – «Πυλώνες ασφαλείας Ελλάδα και Κύπρος»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, παρέθεσαν γεύμα στον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη και τη σύζυγό του, Άντρη το μεσημέρι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη για την πολυετή στενή συνεργασία τόσο σε διμερές επίπεδο όσο και στο επίπεδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Κατά το γεύμα τονίστηκε, επίσης, ότι η Ελλάδα και η Κύπρος αποτελούν πυλώνες ασφάλειας και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, ως υπεύθυνες δυνάμεις προσηλωμένες στο Διεθνές Δίκαιο και στους κανόνες που απορρέουν από αυτό.

geuma mitsotaki anastasiadi

geuma mitsotaki anastasiadi

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε στον Νίκο Αναστασιάδη την στήριξή του σε μία δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού.

Το γεύμα ήταν το αποχαιρετιστήριο γεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, στον Νίκο Αναστασιάδη, καθώς ο Κύπριος πολιτικός έχει ανακοινώσει ότι αποχωρεί από την πολιτική σκηνή μετά τις επικείμενες εκλογές στο μαρτυρικό νησί.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τασούλας για τους δύο πυροσβέστες στο Ρέθυμνο: «Η απώλειά τους υπενθυμίζει το βαρύ τίμημα όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του και απηύθυνε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στο Πυροσβεστικό Σώμα
Κωνσταντινος Τασούλας
Χαρακόπουλος για Συνταγματική Αναθεώρηση: Άρνηση συναίνεσης ακόμη και για την προστασία της γλώσσας και της σημαίας
Ο γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας προειδοποιεί ότι στην επόμενη Βουλή μπορεί να μην υπάρχουν οι αναγκαίες πλειοψηφίες και επαναφέρει τον στόχο της αυτοδυναμίας ως εγγύηση πολιτικής σταθερότητας
Μάξιμος Χαρακόπουλος, Νέα Δημοκρατία
ΥΠΕΞ για Κυπριακό: Στήριξη στην πρωτοβουλία Γκουτέρες για νέα άτυπη διάσκεψη – «Σταθερός στόχος η επίλυση στο πλαίσιο των παραμέτρων του ΟΗΕ»
Η Αθήνα χαιρετίζει την πρόθεση του γγ των Ηνωμένων Εθνών να συγκαλέσει νέα συνάντηση σε σχήμα 5+1 και δηλώνει έτοιμη να συμβάλει στην επανεκκίνηση των συνομιλιών
Κυπριακό