Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε τηλέφωνο το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι που παντρεύτηκε στη Νέα Σμύρνη

Ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού στην Ελλάδα είναι γεγονός καθώς ο Σταύρος Γαβριλιάδης και ο Δημήτρης Ελευσινιώτης παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο της Νέας Σμύρνης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τηλεφώνησε μετά το γάμο για να δώσει τις ευχές του.

Οι δύο άντρες είναι μαζί περισσότερα από 20 χρόνια και έχουν τρία παιδιά. Μάλιστα, την ημέρα που έγινε η ψηφοφορία για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ήταν στη Βουλή και χειροκροτούσαν από τα θεωρεία. Σήμερα (3/3/24) όταν το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με το ζευγάρι μετά την τελετή του γάμου, για να του δώσει συγχαρητήρια αλλά και τις ευχές του.

Ο γάμος που έγινε στη Νέα Σμύρνη, είχε δημοσιευτεί σε αγγελία στις 16 Φεβρουαρίου, μια ημέρα μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου στη Βουλή το οποίο έλαβε 175 θετικές ψήφους, τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Μιλώντας στο Antivirus, o Σταύρος Γαβριλιάδης μίλησε για την επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, τον οποίο και ευχαρίστησε για το τηλεφώνημα, αλλά και για το ότι «πέρασε έναν νόμο που έχει θετικό αντίκτυπο τόσο στη ζωή μας όσο και στη ζωή των παιδιών μας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ανακριβή τα δημοσιεύματα για ακύρωση του διορισμού της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ως πρέσβειρας στην Ελλάδα» λέει το State Department
«Προσβλέπουμε στην Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για την προώθηση της ατζέντας ''Πρώτα η Αμερική'' στην εξωτερική πολιτική υπό την ιδιότητά της ως πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα»
H Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Παύλος Μαρινάκης για ΕΡΤ: Αυξήσεις, σύγχρονη οργάνωση, επιβράβευση και αξιοποίηση στελεχών
Προβλέπεται, μεταξύ άλλων, βελτίωση της εισπραξιμότητας του ανταποδοτικού τέλους με κυριότερη τον έλεγχο από ορκωτούς ελεγκτές, των καταστάσεων που παραδίδουν οι πάροχοι ενέργειας
Παύλος Μαρινάκης 1
Γεραπετρίτης για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Δεν υπάρχει περίπτωση υπαναχώρησης της Chevron – Διατηρούμε διαύλους και σε Τρίπολη και σε Βεγγάζη
Για το θέμα της Μονής της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, ο Υπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ότι «θα υπάρξει σύντομα παρέμβαση της Αιγύπτου στην κατεύθυνση που επιθυμεί η Ελλάδα»
Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης 1