Δευτέρα, 3 Ιουν.
33oC Αθήνα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Γέφυρα Σερβίων στην Κοζάνη, τα στιγμιότυπα σε διάσημη καντίνα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Γέφυρα Σερβίων στην Κοζάνη, τα στιγμιότυπα σε διάσημη καντίνα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε το πρωί στην Κοζάνη και κατευθύνθηκε στη Γέφυρα Σερβίων. Τα κινητά τηλέφωνα πήραν φωτιά, όταν ο πρωθυπουργός έφτασε σε καντίνα που βρίσκεται στην περιοχή…

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατιας Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί στην Κοζάνη ξεκινώντας την περιοδεία του από την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων, όπου και περπάτησε μέχρι το σημείο των εργασιών που είναι δε εξέλιξη. Ενημερώθηκε από τον Περιφερειακό και υπηρεσιακά στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών, σε ότι αφορά στις εργασίες την συντήρηση της γέφυρας.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη για όλες τις εργασίες, τον σχεδιασμό, τις παρεμβάσεις που γίνονται αλλά και για την συντήρηση από τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Χάρη Γκοβεδάρο.

Ο κύριος Μητσοτάκης επισκέφθηκε και τη διάσημη καντίνα της Γιάννας, δίπλα στη Γέφυρα Σερβίων αλλά δεν μπήκε στον πειρασμό να περιμένει για να φάει καθώς το πρόγραμμα της επίσκεψης στη Δυτική Μακεδονία είναι ιδιαίτερα βαρύ και ο χρόνος ελάχιστος.

Όπως βλέπουμε στις εικόνες του kozanimedia.gr, η ιδιοκτήτρια τον κέρασε γλυκάκι για τη γιορτή της κόρης της, αλλά και για τον γιο του, οι οποίοι σήμερα γιορτάζουν.

Ο κ. Μητσοτακης θα επισκεφθεί τους δύο συνεταιρισμούς του Βελβεντού όπου θα έχει επαφές με αγρότες και εκπροσώπους Αγροτικών Συνεταιρισμών «ΔΗΜΗΤΡΑ» και «ΑΣΕΠΟΠ», θα περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις τους και αμέσως μετά θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Βελβεντού Μανώλη Στεργίου στο Δημαρχείο.

Στις 18:00 ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Φλώρινα και στη συνέχεια στην Καστοριά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις