Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Κυριάκος Βελόπουλος καλεί τον Μητσοτάκη να αποκαλύψει «τι δεσμεύτηκε να πει στον Σούνακ»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος καλεί τον Μητσοτάκη να αποκαλύψει «τι δεσμεύτηκε να πει στον Σούνακ»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή «Live News» για την υπόθεση του Φρέντι Μπελέρη, την ακύρωση της συνάντησης μεταξύ του βρετανού πρωθυπουργού, Ρίσι Σούνακ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το φορολογικό νομοσχέδιο.

Ο πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση», Κυριάκος Βελόπουλος, χαρακτήρισε «παιδαριώδη» τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την ακύρωση της συνάντησης με τον Ρίσι Σούνακ, εξηγώντας πως «ήταν μία 5μερη επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Λονδίνο ιδιωτική. ‘Προαλειφόταν’ ως επίσημη από τα site της ΝΔ. Σήμερα το απόγευμα ο Σούνακ είπε κάτι συγκλονιστικό, ότι όταν δεσμεύεσαι από κάτι πρέπει να το τηρείς. Πρέπει ο πρωθυπουργός να βγει και να πει τι δεσμεύτηκε να πει στον κ. Σούνακ. Πριν από μία εβδομάδα υπέγραψε ο Σούνακ με την Τουρκία διμερή αμυντική συμφωνία δύο επιπέδων: να πάρει όπλα κι ελεύθερο εμπόριο».

Για τις τελευταίες αυτές εξελίξεις στο ζήτημα του Φρέντι Μπελέρη: «Καλωσορίζουμε την ΝΔ στην γραμμή της Ελληνικής Λύσης. Μετά από μήνες άκουσε αυτό που τις λέγαμε, ότι πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις στην Αλβανία. Μόνο με τον βούρδουλα καταλαβαίνει ο Έντι Ράμμα, δεν μιλάω για τον αλβανικό λαό, μην τα μπερδεύουμε. Η Αλβανία είναι γνωστό ότι είναι χώρος κοκαΐνης. Η Interpol αναφέρει ότι πολλά πολιτικά πρόσωπα και υπουργοί της κυβέρνησης Ράμμα εμπλέκονται στο ναρκεμπόριο. Διακρίνω όμως μία αντίφαση, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί – και πολύ σωστά – το veto, την απειλή του veto. Γιατί την προηγούμενη εβδομάδα οι ευρωβουλευτές της ΝΔ απείχαν ή ψήφισαν υπέρ της άρσεως του βέτο; Αυτό είναι μείζον πολιτικό θέμα γιατί η δύναμη της ευρωβουλής είναι τεράστια».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις