Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ο Μανώλης Πετσίτης ήταν συνεργάτης των δικηγόρων Λαυρεντιάδη πριν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Μανώλης Πετσίτης ήταν συνεργάτης των δικηγόρων Λαυρεντιάδη πριν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Η υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη συνεχίζει να είναι στην επικαιρότητα με νέα στοιχεία να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Νέα στοιχεία αποδεικνύουν την σχέση του με τους Κύπριους δικηγόρους πριν έρθει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Μανώλης Πετσίτης έγινε φορολογικός εκπρόσωπος των Παναγιώτου και Πιερή στις 23 Δεκεμβρίου 2014.

Μετά το βίντεο του Channel 4 στο οποίο εντοπίσθηκε ο Μανώλης Πετσίτης να είναι κοντά στον πρωθυπουργό το βράδυ του δημοψηφίσματος στις 5 Ιουλίου 2015 και την δήλωση του Νίκου Παππά ότι από το 2016 ο Μανώλης Πετσίτης ακολούθησε τον δικό του δρόμο, νέα στοιχεία έρχονται στο φως.

Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσίευσε το newsbomb.gr και επικαλούμενο στοιχεία των ελληνικών φορολογικών Αρχών, ο Μανώλης Πετσίτης έγινε φορολογικός εκπρόσωπος των Παναγιώτου και Πιερή στις 23 Δεκεμβρίου 2014. Δηλαδή, 33 ημέρες πριν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές του 2015. Δηλαδή ξεκίνησε να συνεργάζεται με τους δικηγόρους του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, λίγες εβδομάδες πριν εγκατασταθεί στο Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Παππάς, απαντώντας στο ραδιόφωνο 247, σε ερωτήσεις για την υπόθεση του Μανώλη Πετσίτη, μετά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις για άνοιγμα των λογαριασμών του τελευταίου στην Κύπρο, αλλά και το βίντεο που δείχνει πόσο μεγάλη πρόσβαση είχε ο Πετσίτης το 2015 στο Μέγαρο Μαξίμου είπε: «Πρόκειται για συναλλαγές ιδιωτών. Ας προχωρήσουν οι δικαστικές έρευνες, ας βγει ό,τι είναι να βγει. Η αντιπολίτευση επιδίδεται σε φτηνούς αντιπερισπασμούς. Έχουμε το τεράστιο ζήτημα των θαλασσοδανείων των κομμάτων και το ερώτημα είναι αν θα επιστρέψουν τα λεφτά. Ο Μανώλης Πετσίτης εργάστηκε από τις αρχές του 2016 στον ιδιωτικό τομέα, σε εταιρείες με τις οποίες η κυβέρνηση βρισκόταν σε σύγκρουση και δεν ήταν συνεργάτης μου». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις