Πολιτική

«Ο Μητσοτάκης παραδέχεται ότι πάει σε πρόωρες εκλογές επειδή πάλι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μοιραίο πρωθυπουργό χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολιάζοντας την αναφορά του πως δεν θέλει πρόωρες εκλογές αλλά ούτε και παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, καλώντας την αξιωματική αντιπολίτευση να μην οξύνει τα πνεύματα.

«Ο πρωθυπουργός που επί τρία χρόνια κυβερνούσε τη χώρα στοχοποιώντας για τις αποτυχίες του τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα στήνει ειδικά δικαστήρια σε βάρος των πολιτικών του αντιπάλων, σήμερα βγαίνει και ουσιαστικά παραδέχεται ότι πάει σε πρόωρες εκλογές επειδή πάλι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση για τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στο capital.gr.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «ο κ. Μητσοτάκης όχι απλά υπήρξε μοιραίος πρωθυπουργός, έχοντας στην πλάτη του την τραγική διαχείριση της πανδημίας και της ακρίβειας, αλλά και επειδή δεν είχε μία φορά την πολιτική εντιμότητα να σηκώσει με ειλικρίνεια μία ευθύνη». Σχολιάζει ότι ο πρωθυπουργός «ακόμα και τώρα που αποδεικνύεται ότι σχεδιάζει πρόωρες εκλογές και είχε φλομώσει στο ψέμα τον κόσμο πως θα εξαντλήσει την τετραετία -για να ολοκληρώσει το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα- δεν βρίσκει το θάρρος να παραδεχθεί ότι προσφεύγει στις κάλπες γιατί απλά βρίσκεται σε κατάρρευση».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι είναι «καλοδεχούμενες οι εκλογές και ας άργησαν για να σωθεί η κοινωνία», τονίζοντας πως «αν νομίζει ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού προλαβαίνει να διασωθεί, πλέον είναι πολύ αργά». «Κύριε Μητσοτάκη το πάρτι τελείωσε», αναφέρει καταληκτικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Δεν φωτίζουμε μόνο τον Λευκό Πύργο, φωτίζουμε ολόκληρη τη Μακεδονία»
Με τη «Μισιρλού» η φωταγώγηση του ιστορικού μνημείου - Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα η ειδική τελετή για το εμβληματικό μνημείο της συμπρωτεύουσας
Λευκός Πύργος
52
Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη που διέκοψε τον Παπαστεργίου στον αέρα: «Με γείωσε για να απαντήσει στον Κυριάκο;»
Ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την ώρα που βρισκόταν σε ζωντανή ραδιοφωνική σύνδεση - Η αυθόρμητη αντίδραση της δημοσιογράφου
Κυριάκος Μητσοτάκης και Δημήτρης Παπαστεργίου 5
Διονύσης Τεμπονέρας για Pizza Fan: Πάρτε μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους
Ο τομεάρχης Εργασίας της ΕΛΑΣ ζητά τη χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, αλλά και τη θέσπιση πλαισίου προστασίας για αντίστοιχες περιπτώσεις εργοδοτικής αφερεγγυότητας ή παρανομιών
Διονύσης Τεμπονέρας, ΕΛΑΣ