Πολιτική

Ο Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Ερντογάν για τα γενέθλιά του

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κλείνει σήμερα τα 70 και δέχεται τηλεφωνήματα και ευχές. Ανάμεσα στους ηγέτες που επικοινώνησαν μαζί του τηλεφωνικά ήταν και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η τηλεφωνική επικοινωνία Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε σε καλό κλίμα. Το Μέγαρο Μαξίμου επιβεβαίωσε πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στον οποίο ευχήθηκε για τα εβδομηκοστά του γενέθλια.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως και ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ερντογάν προκειμένου να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του.

Σε ανακοίνωση της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας σημειώνεται ότι κατά την συνομιλία ο Βλαντίμιρ Πούτιν ευχαρίστησε τον Τούρκο πρόεδρο για τη συμβολή του στην πρόοδο των σχέσεων Τουρκίας – Ρωσίας σε φιλική βάση.

Τηλεφωνικές ευχές για τα γενέθλιά του δέχθηκε ο Ταγίπ Ερντογάν και από τον πρόεδρο του Καζακστάν Τζομέρτ Τοκάγεφ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για αναβάθμιση από Fitch: Στόχος μας είναι να γίνουμε μια οικονομία κατηγορίας Α
«Η εμπιστοσύνη των ξένων αγορών και επενδυτών προς το αξιόχρεο της ελληνικής οικονομίας είναι αυτή που δίνει το σήμα ότι διαθέτουμε ένα όλο και πιο ελκυστικό επενδυτικό περιβάλλον»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 16
Στην Αθήνα σήμερα ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Συναντήσεις με Μητσοτάκη και Τασούλα, στο επίκεντρο η ενέργεια
Στις 13:45 ο Ουκρανός πρόεδρος θα φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, μετά τη συνάντηση που θα έχει στις 13:00 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
37
Ζελένσκι: «Η Ελλάδα μεγιστοποιεί τις επιλογές μας για την προμήθεια φυσικού αερίου» – Η επίσκεψή του την Κυριακή στην Αθήνα επισφραγίζει τη συμφωνία
Το LNG που εισάγεται στην Ελλάδα θα διανέμεται μέσω του Κάθετου Διαδρόμου, αγωγού που συνδέει την Ελλάδα με Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, αλλά και την Ουκρανία
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι
123