Πολιτική

Ο Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Ερντογάν για τα γενέθλιά του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κλείνει σήμερα τα 70 και δέχεται τηλεφωνήματα και ευχές. Ανάμεσα στους ηγέτες που επικοινώνησαν μαζί του τηλεφωνικά ήταν και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η τηλεφωνική επικοινωνία Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε σε καλό κλίμα. Το Μέγαρο Μαξίμου επιβεβαίωσε πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στον οποίο ευχήθηκε για τα εβδομηκοστά του γενέθλια.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως και ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ερντογάν προκειμένου να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του.

Σε ανακοίνωση της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας σημειώνεται ότι κατά την συνομιλία ο Βλαντίμιρ Πούτιν ευχαρίστησε τον Τούρκο πρόεδρο για τη συμβολή του στην πρόοδο των σχέσεων Τουρκίας – Ρωσίας σε φιλική βάση.

Τηλεφωνικές ευχές για τα γενέθλιά του δέχθηκε ο Ταγίπ Ερντογάν και από τον πρόεδρο του Καζακστάν Τζομέρτ Τοκάγεφ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας από τη Νίκαια: «Σε 24 ώρες γίναμε αξιωματική αντιπολίτευση σε λίγους μήνες κυβέρνηση»
Ανέπτυξε τους πέντε βασικούς άξονες της πολιτικής του πρότασης, για την ενέργεια, για την κατάργηση των πανελλαδικών, για το ιδιωτικό χρέος και τα funds και την μετακίνηση με τα ΜΜΜ
Αλέξης Τσίπρας
Ανανεώθηκε πριν 5 ώρες
52
Νέες βολές Πλακιά κατά Κυρανάκη για τα Τέμπη και το «παράνομο φορτίο»: «Μάλλον είστε αδιάβαστος»
Ο πατέρας της Χρυσής και της Θωμαΐδος αλλά και θείος της Αναστασιας -Μαρίας, που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, ζητά απαντήσεις για το «άγνωστο πτητικό καύσιμο»
Νίκος Πλακιάς