Πολιτική

Ο Πάνος Καμμένος για τον Ευάγγελο Αποστολάκη: Να κάνει «Αφουμιγκέισον» στον ΣΥΡΙΖΑ – Τι σημαίνει η ναυτική ορολογία

Με νέα ανάρτησή του στο twittter ο Πάνος Καμμένος καλεί εμμέσως πλην σαφώς τον Ευάγγελο Αποστολάκη να εφαρμόσει ναυτικές μεθόδους στον ΣΥΡΙΖΑ. Η πολιτική προτροπή Καμμένου έρχεται λίγες ώρες μετά την ανάρτηση μίας φωτογραφίας του με τον ναύαρχο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έχει ταχθεί στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη.

Σε συνέχεια ανάρτησης της πρωινής φωτογραφίας με τον βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Καμμένος προτρέπει τον ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη σε ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΙΣΟΝ, δηλαδή στην «εξολόθρευση των τρωκτικών» στην Κουμουνδούρου.

Ουσιαστικά, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλά για την τεχνική εξολόθρευσης τρωκτικών την οποία ακολουθούν οι ναυτικοί, σημειώνοντας πως αντίστοιχες πρακτικές μπορούν να εφαρμοστούν και σε κόμματα.

«ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΙΣΟΝ : Ναυτική ορολογία εξολόθρευσης τρωκτικών σε βαπόρι με σφράγισμα πορτών, φιλιστρινιών, λοιπών οπών, με χρήση χημικού καπνογόνου. Δεν θα το βρείτε στο Google εφαρμόζεται ενίοτε πλέον των πλοίων σε πολιτικούς σχηματισμούς από έμπειρους Ναυτικούς», ήταν η ανάρτηση του κ. Καμμένου.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος είχε ανεβάσει πριν από λίγες ώρες φωτογραφία του με τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, τον Ευάγγελο Αποστολάκη, που πλέον είναι στενός συνεργάτης του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, του Στέφανου Κασσελάκη.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κεραμέως κατά Ανδρουλάκη: Θα μπορούσε να μην έχει καταψηφίσει τη δυνατότητα για 4ημερη εργασία
«Μια οριζόντια μείωση του χρόνου εργασίας απλώς αυξάνει το κόστος εργασίας, το οποίο εν συνεχεία μετακυλίεται στην πραγματική οικονομία και τελικά στον ίδιο τον εργαζόμενο»
Νίκη Κεραμέως
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 13,6 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Τα ποσοστά Τσίπρα και Καρυστιανού
Η ακρίβεια και η οικονομία παραμένουν τα σημαντικότερα προβλήματα της χώρας - Δημοφιλέστερη πολιτική αρχηγός η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει καταλληλότερος για πρωθυπουργός
Κάλπη 120
Επιτελικό κράτος: Από το gov.gr στη μείωση των τροχαίων και από το panic button στο «Σπίτι μου» και τα προγράμματα 36 δισ ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης
Το κυβερνητικό μοντέλο με κεντρικό συντονισμό, στοχοθεσία και παρακολούθηση έργων – Παραδείγματα από την καθημερινότητα των πολιτών
Μέγαρο Μαξίμου
Θάνος Πλεύρης στη τριμερή με Βουλγαρία και Τουρκία για το μεταναστευτικό: Ενίσχυση της μάχης κατά των διακινητών
Στην Αθήνα οι υπουργοί των τριών χωρών – Θετική αποτίμηση της συνεργασίας, έμφαση στην ασφάλεια των συνόρων, στις επιστροφές και στις πιθανές επιπτώσεις από την κρίση στη Μέση Ανατολή
Τριμερής συνάντηση υπουργών Ελλάδας, Βουλγαρίας, Τουρκίας στην Αθήνα για το μεταναστευτικό