Πολιτική

Ο Παύλος Πολάκης κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας που έκοψε ο ΣΥΡΙΖΑ – Τα χαμόγελα με Κασσελάκη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στον Παύλο Πολάκη έπεσε το φλουρί της πίτας του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Παύλος Πολάκης ήταν ο τυχερός, καθώς κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας πριν τη συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπό τον Στέφανο Κασσελάκη.

Την πίτα έκοψε ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΟ, Σωκράτης Φάμελλος, η γραμματέας της ΚΟ, Θεοδώρα Τζάκρη, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, Διονύσης Καλαματιανός, Θεόφιλος Ξανθόπουλος και Νίκος Παππάς, η Δ’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη, οι γραμματείς, Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης, και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του κόμματος, Μανώλης Καπνισάκης.

«Σήμερα κόψαμε την πίτα για το 2024, πριν τη συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας. Μου έτυχε το φλουρί! Καλή χρονιά με νίκες και ανατροπή!», τόνισε ο συντονιστής τομεαρχών, Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Ο Αλέξης Δέδες ο πρώτος υποψήφιος βουλευτής του κόμματος – Από τα διοικητικά της ΑΕΚ στην πολιτική σκηνή
Σύμφωνα με το αθλητικό ρεπορτάζ, αποχωρεί από την «Ένωση» και ετοιμάζεται να κατέβει στις επόμενες εθνικές εκλογές με την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη του Αλέξη Τσίπρα
O Αλέξης Δέδες / ΑΠΕ 73