Πολιτική

Ο Πολάκης σχολίασε πριν τον Κασσελάκη την αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου – «Βάζουν λιθαράκι στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο»

«Καρφιά» για αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, αναφερόμενος στην αποχώρηση της Ομάδας Αχτσιόγλου από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σχολιάζοντας… προτού μιλήσει ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

«Όπως λέει και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι δύσκολο, να πεις μια γνώμη για μία διάσπαση που γίνεται, επειδή οι ηττημένοι της δημοκρατικότατης εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας νέου προέδρου, από την επόμενη ημέρα άρχισαν να υπονομεύουν και οδήγησαν με συνειδητό και σχεδιασμένο τρόπο στην αποχώρησή τους, τώρα», δήλωσε ο Παύλος Πολάκης για την έξοδο της ομάδας Αχτσιόγλου, μιλώντας από το περιστύλιο της Βουλής.

«Ουσιαστικά βάζουν και αυτοί το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, ως κόμμα μιας χρήσης που θα περάσει όπως και τα προηγούμενα στη λήθη της ιστορίας», είπε ο ίδιος.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας στο Φόρουμ των Δελφών για το νέο κόμμα: Όλα στην ώρα τους, επιστρέφω τώρα για να υπάρξει κανονικότητα
Ο πρώην πρωθυπουργός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και έδωσε το στίγμα της πολιτικής του επανόδου, συνδέοντάς την με την ανάγκη αλλαγής πορείας σε οικονομία, θεσμούς και εξωτερική πολιτική
Αλέξης Τσίπρας, 11ο Φόρουμ των Δελφών
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
67