Πολιτική

Ο πρώτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που απειλεί να μην ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο

Άρχισαν τα όργανα για άλλη μία φορά στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στη συζήτηση στην Επιτροπή για το πολυνομοσχέδιο, ένας βουλευτής του κόμματος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει τα προαπαιτούμενα του νέου Μνημονίου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Θα πρέπει να ξανασκεφτούμε μήπως δεν θα πρέπει να ψηφίζουμε ότι μας φέρνουν… και διαφωνούμε…. “.

Αυτή ήταν η πρώτη εσωκομματική «βροντή» που ακούστηκε αρκετά ηχηρά στην συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής από τον βουλευτή Δωδεκανήσων του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός ο οποίος αντιδρά σε μια σειρά από μέτρα του Πολυνομοσχεδίου.

Ο τόνος … του βουλευτή μπορεί να ήταν ήπιος, όμως αυτή η αναφορά του προκάλεσε πολλά “ωχ” αφού “ξύπνησε” μνήμες του καλοκαιριού , όταν είχε ξεκινήσει να ξηλώνεται η συνοχή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Πέτρος Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αυτοσχεδίασε στον όρκο του στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας – «Λέει ανοησίες αντί για τον όρκο στο Σύνταγμα» λέει ο Γεωργιάδης
«Δεν έχει καμία απολύτως θέση εκεί έως ότου δώσει τον νενομισμένο όρκο», αναφέρει ο υπουργός Υγείας
Πέτρος Κωνσταντίνου 12
Νίκος Ανδρουλάκης: Η αποτυχία της ΝΔ είναι πια κοινωνική εμπειρία, το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί το κεντρικό αφήγημα μιας σοβαρής επόμενης κυβέρνησης
«Εμείς παζάρια δεν κάνουμε. Εμείς προτείναμε μια διαδικασία αξιοκρατίας και διαφάνειας, για να γίνει μια νέα αρχή στην πλήρωση των ανεξάρτητων αρχών»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 6