Πολιτική

Ο Σταϊκούρας βάζει στο κάδρο τον Βαρουφάκη

Με τον χαμό του Αντώνη Λιβάνη, ενός ανθρώπου που σημάδεψε την σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδας ξεκίνησε η σημερινή σύσκεψη του newsit.gr.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νίκος Ευαγγελάτος, Ελένη Καλογεροπούλου, Αιμίλιος Περδικάρης και Θανάσης Παπαδής ξεδίπλωσαν τα θέματα της επικαιρότητας και θυμήθηκαν την πορεία του θρυλικού εκδότη και στενότατου συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου και αποκάλυψαν πως ο Σταϊκούρας θα βάλει στο κάδρο τον Βαρουφάκη. Αποκρατικοποιήσεις, αναπτυξιακός νόμος, εκλογικός νόμος και το παρασκήνιο της Novartis επίσης έπεσαν στο τραπέζι με τα θέματα της σημερινής ημέρας.

Δείτε την συνέχεια εδώ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης κατά Τσίπρα: «Αλέξη μου, άσε τα περί ηθικού πλεονεκτήματος, απόλαυσε τη βίλα με 500 ευρώ στο Σούνιο»
Σχολιάζοντας δηλώσεις στελεχών της ΕΛΑΣ, τα οποία είπαν πως η υπόθεση υποκλοπών έχει μπει στο αρχείο είπε: «Οι ''υποκλοπές'' δεν έχουν τεθεί στο αρχείο και μάλιστα δύο φορές; Γιατί τις επαναφέρουν τότε; Αυτό είναι κακό αρχείο και το άλλο το καλό; Ας τα αφήσουν λοιπόν αυτά»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αλέξης Τσίπρας
Πώς η Αθήνα «διαβάζει» την «επίθεση φιλίας» Τραμπ στον Ερντογάν: Ανάχωμα στις βλέψεις για τουρκικά F-35 το Κογκρέσο
Η Ελλάδα «ποντάρει» στο Αμερικανικό Κογκρέσο, που είναι το αρμόδιο όργανο των ΗΠΑ για να εγκρίνει αμυντικές προμήθειες, και το οποίο έχει βάλει «απαγορευτικό» στην Άγκυρα για την απόκτηση των F-35
Ερντογάν και Τραμπ
Φαραντούρης σε Κατρίνη για την απόσπαση της συζύγου του: «Κάποιοι θέλουν τις γυναίκες στην κουζίνα»
Ο ευρωβουλευτής υπερασπίζεται τη νομιμότητα της διαδικασίας και απαντά στις εσωκομματικές αιχμές, κάνοντας λόγο για επίθεση που στοχεύει τον ίδιο μέσω της οικογένειάς του
Κατρίνης και Φαραντούρης