Πέμπτη, 30 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποχαιρέτησε τον Τάιλερ πριν παρουσιαστεί στη Θήβα

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποχαιρέτησε τον Τάιλερ πριν παρουσιαστεί στη Θήβα

Ο Στέφανος Κασσελάκης μία μέρα πριν παρουσιαστεί στη Θήβα για τη στρατιωτική του θητεία, αποχαιρέτησε τον σύζυγό του, Τάιλερ ΜακΜπεθ, ο οποίος αναχώρησε για Νέα Υόρκη.

Ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Τάιλερ ΜακΜπεθ πετάει για Νέα Υόρκη στην οποία θα παραμείνει λίγες μέρες και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τους γονείς του στο Μαϊάμι, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Πρωινό». Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μείνει στην Ελλάδα, αφού αύριο (15.03.24) θα παρουσιαστεί στο στρατόπεδο της Θήβας για την στρατιωτική του θητεία.

Το ζευγάρι φωτογράφισε γνωστός του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος τυχαία βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

«Ακούστε πώς σπάει ο διάολος το ποδάρι του δημοσιογραφικά. Σήμερα στις 10:45 αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την πτήση της Delta ο κύριος Τάιλερ Μακμπέθ για τη Νέα Υόρκη», είπε αρχικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Θα μείνει στη Νέα Υόρκη για μερικές ημέρες για να… αερίσει το σπίτι και λίγο αργότερα θα μεταβεί στο Μαϊάμι και εκεί θα μείνει με τους γονείς του για όλη τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας που θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό».

«Σήμερα το πρωί τον Τάιλερ τον συνόδευσαν στο αεροδρόμιο ο Στέφανος Κασσελάκης και η Φάρλεϊ, το σκυλί τους. Έλα όμως που την ώρα που έκαναν το check-in στον γκισέ, στον διπλανό γκισέ βρίσκεται φίλος μου που πετούσε εκείνη την ώρα και μας έστειλε τις φωτογραφίες που θα σας μεταδώσουμε τώρα σε αποκλειστικότητα», ανέφερε αμέσως μετά ο παρουσιαστής.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις