Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης εγκαινιάζει τα νέα γραφεία λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία για τις υποψηφιότητες στον ΣΥΡΙΖΑ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία μέρα μετά τη νέα παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα και μία μέρα πριν από τη λήξη της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει τα… εγκαίνια των γραφείων του στον Ταύρο.

Με μια νέα ανάρτηση ο Στέφανος Κασσελάκης και πάλι με τη γνωστή αφίσα σε μοβ φόντο – διαχωρίζοντας εαυτόν από τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ – εγκαινιάζει τα γραφεία στον Ταύρο στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης.

Το κάλεσμα Κασσελάκη απευθύνεται στους φίλους και εθελοντές.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ξεκινάμε.

Συζητάμε.

Γνωριζόμαστε.

Σας περιμένω!»

 

Σημειώνεται πως πρόκειται για έναν τεράστιο χώρο 1.500 τμ στο Ταύρο και ενοίκιο 20.000 ευρώ το μήνα. 

Παλαιότερα ο χώρος στέγαζε γραφεία και φιλοξενούσε δράσεις και εκθέσεις. Τώρα, εκτός από τα τρία γραφεία για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα στελέχη του, υπάρχει πρόβλεψη για τους εθελοντές και προφανώς όσα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσουν να στηρίξουν τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο του εγχείρημα.

mitos

Σύμφωνα με πληροφορίες τα γραφεία στον Ταύρο έχουν νοικιαστεί με έξοδα του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ το συμφωνητικό αναφέρει ότι έχουν δεσμευτεί μέχρι και τις δεύτερες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την 1η Δεκεμβρίου.

Δείτε φωτογραφίες του newsit.gr από τα γραφεία του Στέφανου Κασσελάκη. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Απέναντι σε αναθεωρητικές διεκδικήσεις γειτόνων μας απαντάμε με ισχυρές συμμαχίες – Στην αδικία αντιτάσσουμε την ισονομία
Στην κυριακάτικη ανάρτησή του ο πρωθυπουργός αναφέρεται στη συμφωνία της Μονής Σινά με την Αίγυπτο αλλά και το σκάνδαλο στο μπάσκετ
Κυριάκος Μητσοτάκης 11
ΕΛΑΣ: Οι περιοδείες Τσίπρα, το πρόγραμμα και τα ψηφοδέλτια στον δρόμο προς το Συνέδριο
Οι περιοδείες Τσίπρα στην περιφέρεια, η διαμόρφωση κυβερνητικού προγράμματος και η προετοιμασία των ψηφοδελτίων καθορίζουν τις επόμενες κινήσεις της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης
Αλέξης Τσίπρας 7
Εξώδικο Καρυστιανού για την συμφωνία για τη Μονή Σινά: «Να διαφυλάξουν τον κρίσιμο ρόλο της στην Ελληνορθόδοξη Παράδοση»
«Οφείλουν να υπερασπιστούν τη νομική προσωπικότητα της Ιεράς Μονής, τη νομίμως κτηθείσα ακίνητη περιουσία αυτής και να διαφυλάξουν τα έννομα συμφέροντά αυτής»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 44
Γιώργος Γεραπετρίτης για Μονή Σινά: Ιστορική ημέρα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία
«Η συμφωνία είναι η επιτομή μιας βαθιάς στρατηγικής σχέσης, αλλά και μιας αδελφικής σχέσης μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου, που εκτείνεται σε όλα τα επίπεδα» αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών
Γιώργος Γεραπετρίτης 7