Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Στέφανος Κασσελάκης επανορθώνει ξανά: Είπα ότι συναντήθηκα με την ΑΔΕΔΥ εν τη ρύμη του λόγου μου

Ο Στέφανος Κασσελάκης επανορθώνει ξανά: Είπα ότι συναντήθηκα με την ΑΔΕΔΥ εν τη ρύμη του λόγου μου

Δεν είναι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να ξεχωρίσει την ΓΣΕΕ από την ΑΔΕΔΥ, ή το κρατίδιο του Μονακό από τα Κατεχόμενα. Είναι «άλλη μια γκάφα όσων ένθεν και ένθεν, μέσα σε κλίμα πανικού, επιχειρούν να πλήξουν την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη».  Αυτό τονίζουν πηγές από το περιβάλλον του για το γεγονός ότι ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι συνάντησε χθες την ΑΔΕΔΥ, ενώ κάτι τέτοιο δεν συνέβη όπως ανακοίνωσε η ίδια η ΑΔΕΔΥ.

Όπως αναφέρουν κύκλοι του Στέφανου Κασσελάκη επιχειρώντας να διευκρινήσουν τι έγινε, αυτό που είπε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το είπε εν τη ρύμη του λόγου του.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης», αναφέρουν, «(μέχρι την Κυριακή τουλάχιστον) είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και όχι πρόεδρος. Ως εκ τούτου δεν συνάδει να συναντιέται ακόμη με θεσμικούς φορείς εκπροσώπησης εργαζομένων όπως η ΑΔΕΔΥ κ.α. Άρα είναι κατανοητό ότι φράση «συναντήθηκα με ΑΔΕΔΥ» ήταν εν τη ρύμη του λόγου του».

Και συνεχίζουν: «Παρόλα αυτά προχθές, ενόψει της χθεσινής πανελλαδικής απεργίας ο υποψήφιος πρόεδρος κάλεσε συνδικαλιστές του Δημοσίου Τομέα και της ΑΔΕΔΥ για να ενημερωθεί για ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους αλλά και το νέο νομοσχέδιο του κ. Άδωνι Γεωργιάδη που επιχειρεί να ανατρέψει βασικούς όρους και δικαιώματα της εργασίας στη χώρα μας. Στην συνάντηση συμμετείχαν εκλεγμένοι συνδικαλιστές και πρόεδροι ομοσπονδιών από το Δημόσιο, τον ΕΦΚΑ, το υπουργείο πολιτισμού, τη διδασκαλική ομοσπονδία, την επιθεώρηση εργασίας (ΣΕΠΕ) κ.α.

Άλλωστε όπως εξηγεί σε ανάρτησή του και ο Γιώργος Πετρόπουλος, μέλος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ, που συμμετείχε στη συνάντηση, επρόκειτο για μια συνάντηση του υποψηφίου προέδρου με αντιπροσωπεία συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που δραστηριοποιούνται στον Δημόσιο τομέα. Μεταξύ δε άλλων, συζητήθηκε και η αναγκαία αναβάθμιση του ρόλου των συνδικαλιστικών στελεχών μέσα στις διαδικασίες και τα αποφασιστικά όργανα του κόμματος».

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις