Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε στην εκδήλωση Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου για την Κεντροαριστερά

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε στην εκδήλωση Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου για την Κεντροαριστερά
eurokinissi

Την έκπληξη έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος προσήλθε στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά με τίτλο «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;», με συμμετέχοντες τους Δioνύση Τεμπονέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ και Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά.

Η εκδήλωση γίνεται στο θέατρο Άλφα το οποίο είναι γεμάτος και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έκανε τη μεγάλη έκπληξη και δίνει το παρών.

Μάλιστα όταν εμφανίστηκε επικράτησε αναταραχή, με την Έφη Αχτσιόγλου να λέει αμήχανα… «γεια σου Στέφανε» ενώ ο συντονιστής της εκδήλωσης Δημήτρης Τερζής είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «θα σας δώσω τον λόγο στη συνέχεια».

Αχτσιόγλου: Να έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας

Από την πλευρά της η κ. Αχτσιόγλου τόνισε: « Έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας για το πως βλέπουμε τις προϋποθέσεις για να υπάρξει μία απάντηση καταρχάς κοινωνική αλλά και πολιτική απέναντι στην κυβέρνηση».

Χριστοδουλάκης: «Δεν συζητάμε για πρόσωπα αλλά για πολιτικές»

«Δεν συζητάμε για πρόσωπα αλλά για πολιτικές», τόνισε ο κ. Χριστοδουλάκης.

Νωρίτερα ο Διονύσης Τεμπονέρας είχε τονίσει πως «είμαστε εδώ να συζητήσουμε δημόσια και στο φως αυτό που συζητάει η κοινωνία. Τη σύγκληση των προοδευτικών δυνάμεων. Θέλουμε να θέσουμε το σωστό ερώτημα, όχι απέναντι στον Μητσοτάκη, «ποιος», αλλά «πώς». Είμαστε εδώ για να δώσουμε ελπίδα στον προοδευτικό κόσμο»

«Είμαι υπέρ του διαλόγου, της συζήτησης και της αναζήτησης. Μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα σε πολλά επίπεδα. Εμείς η «Νέα Αριστερά» θα χτίσουμε τη δική μας ταυτότητα, πάνω στις δικές μας αξίες.», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις