Πολιτική

Ο Τσακαλώτος… “τρολάρει” τον Βούτση για τα ελληνικά του! (VIDEO)

Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό! Να... "πειράζει" ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τον Νίκο Βούτση για τα... ελληνικά του!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αφορμή ήταν ένα… μπέρδεμα του προέδρου της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή. Ο υπουργός Οικονομικών θέλησε να κάνει μια παρέμβαση στη διαδικασία και ενημερώθηκε το προεδρείο.

Ο πρόεδρος της Βουλής αρχικά ανακοίνωσε ότι θέλει να μιλήσει ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης. Μετά, νόμιζε πως θα μιλήσει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης. Και με τα πολλά, έφτασε και στον υπουργό Οικονομικών.

Κοιτώντας προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο που είχε ήδη σηκωθεί από τα κυβερνητικά έδρανα για να μιλήσει, ο Νίκος Βούτσης είπε: «Είδατε, στα ελληνικά μου εγώ έχω πρόβλημα». Για να πάρει την… “πληρωμένη” απάντηση από τον κ. Τσακαλώτο: «Έτσι, έτσι… Αντί να καλυτερεύω εγώ, χειροτερεύετε εσείς!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Δεν φωτίζουμε μόνο τον Λευκό Πύργο, φωτίζουμε ολόκληρη τη Μακεδονία»
Με τη «Μισιρλού» η φωταγώγηση του ιστορικού μνημείου - Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα η ειδική τελετή για το εμβληματικό μνημείο της συμπρωτεύουσας
Λευκός Πύργος
54
Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη που διέκοψε τον Παπαστεργίου στον αέρα: «Με γείωσε για να απαντήσει στον Κυριάκο;»
Ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την ώρα που βρισκόταν σε ζωντανή ραδιοφωνική σύνδεση - Η αυθόρμητη αντίδραση της δημοσιογράφου
Κυριάκος Μητσοτάκης και Δημήτρης Παπαστεργίου 5