Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Βαρουφάκης προανήγγειλε νέο κόμμα – “Ραντεβού σε δύο μήνες”

Ο Βαρουφάκης προανήγγειλε νέο κόμμα – “Ραντεβού σε δύο μήνες”
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Την εμφάνιση νέου κόμματος, συνδεδεμένου με το DiEM25, ανήγγειλε με ανάρτησή του στο Twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης.

“Πριν τρία χρόνια, σαν σήμερα, ο λαός έδωσε εντολή για τέλος της χρεοδουλοπαροικίας. Η εντολή αυτή παραβιάστηκε. Τελική ήττα όμως δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχει τελική νίκη. Ραντεβού σε 2 μήνες (26/3) για ένα νέο ξεκίνημα” ανέφερε ο κ. Βαρουφάκης.

Νέα πολιτική κίνηση από τον Αλαβάνο

Ο κ. Αλαβάνος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Θέμα 104,6″ ανακοίνωσε πως η νέα κίνηση θα φτιαχτεί μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

«Μπορείτε να κάνετε ένα μήνα υπομονή; Μέσα στον ένα μήνα θα υπάρξει κάτι καινούργιο». Σχετικά με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Αλέκο Αλαβάνο, ανέφερε ότι υπάρχουν συζητήσεις για να συνεργαστούν. «Αν με ρωτάτε υπάρχει χώρος για να είναι μέσα» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν περιορίζομαι στην Αριστερά»

«Δεν περιορίζομαι σε συνεργασίες της αριστεράς. Δεν αρκεί μια συνεργασίας αριστεράς. Υπάρχουν κινήσεις μέσα στην ελληνική κοινωνία, στο δημοσιογραφικό κόσμο,.. στον κόσμο της διανόησης, της τέχνης» είπε σχετικά με το «στίγμα» του νέου εγχειρήματος.

«Πιστεύω ότι πρέπει να συσπειρωθούν όλα τα στοιχεία εκείνα που λειτουργούν μέσα στην κοινωνία πάνω σε ένα πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση της. Κάθε θετικό στοιχείο, όχι μόνο από το πολιτικό φάσμα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις