Πολιτική

Ο βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης διαψεύδει τα περί «επεισοδίου» σε γλέντι πολιτιστικού συλλόγου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Ξάνθη, Σπύρος Τσιλιγγίρης με ανάρτησή του στα social media διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί «επεισοδίου» σε γλέντι πολιτιστικού συλλόγου.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Ξάνθη, Σπύρος Τσιλιγγίρης αναφέρει: Με αίσθημα ευθύνης στην τοπική κοινωνία που ζω, εργάζομαι, συναναστρέφομαι όλα τα χρόνια της ζωής μου και με εξέλεξε και δεύτερη φορά Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, θα ήθελα να διαψεύσω τα υποτιθέμενα γεγονότα που έλαβαν χώρα σε γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μου, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024.

Παρευρέθηκα στην εκδήλωση με τη σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά μου, καθώς και με πολυπληθή παρέα προσωπικών μου φίλων.Με έκπληξη διάβασα να αναπαράγονται αναληθή γεγονότα και ψευδείς καταστάσεις, που δεν είχα καμία απολύτως συμμετοχή.

Η αντιμετώπιση στο πρόσωπο μου καθ όλη τη Βουλευτική μου πορεία,συγκεκριμένης εφημερίδας, είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία και από μόνη της αποδεικνύει την εγκυρότητα του δημοσιεύματος.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση για το θέμα είχε βγάλει και ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα με το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: Απ’ ό,τι φαίνεται, η Νέα Δημοκρατία του Κυρ. Μητσοτάκη είναι εθισμένη στην αλαζονεία και τον τραμπουκισμό.

Μετά τις αποκαλύψεις για τις αθλιότητες του Λευτέρη Αυγενάκη κατά εργαζόμενου του αεροδρομίου, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι τραμπουκισμοί και τα «νταηλίκια» ενός ακόμη βουλευτή του κόμματος του κ. Μητσοτάκη. 

Πρόκειται για τον βουλευτή Ξάνθης, Σπύρο Τσιλιγγίρη, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, επιτέθηκε σε πολίτη εξαπολύοντας βρισιές και απειλές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του συλλόγου Σαρακατσάνων του νομού στον οποίο εκλέγεται. 

Ο αρχηγός της ΝΔ έχει την κύρια ευθύνη για όλα αυτά τα φαινόμενα παρακμής, που δεν έχουν θέση στην Ελλάδα του 21ου αιώνα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Επαφές Μητσοτάκη, Μακρόν και Χριστοδουλίδη για επανεκκίνηση του GSI
Η είσοδος της γαλλικής Meridiam στο GSI και η πολιτική βούληση Αθήνας, Λευκωσίας και Παρισιού - «Η Ελλάδα θα κάνει όλα τα προβλεπόμενα για την πλήρη και ανεμπόδιστη υλοποίηση», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές
Μακρόν, Χριστοδουλίιδης, Μητσοτάκης
13
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον κορυφαίο κοινωνιολόγο – «Φώτισε τη δομή της ελληνικής κοινωνίας και του κράτους»
Μηνύματα από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία για τον ακαδημαϊκό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών - Οι αναφορές στο έργο, τη δημόσια παρουσία και την πνευματική παρακαταθήκη του
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς
Ο «καθαρός δρόμος» της Δούρου προς τη ΔΕΘ: Το παρασκήνιο της διαγραφής της Κασιμάτη και το τελεσίγραφο στη Γεροβασίλη
Με δέκα βουλευτές πλέον η Κουμουνδούρου, η πρόεδρος της ΚΟ ποντάρει στο «ξεκαθάρισμα» πριν από τη Θεσσαλονίκη και προαναγγέλλει επιστροφές - Το ορόσημο της 24ης Αυγούστου
Γεροβασίλη, Δούρου, Κασιμάτη 22
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μειώνει συνεχώς το δημόσιο χρέος της ταχύτερα από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα
«Με ορίζοντα το 2031, το δημόσιο χρέος θα έχει μειωθεί κάτω από 110%, καθώς από το 2021 μέχρι σήμερα έχει συρρικνωθεί κατά το 1/3» υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης 61