Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Βούτσης «καρφώνει» Ακρίτα για Ηλιόπουλο: «Το πολιτικό θάρρος συμπλέκεται καμιά φορά με το πολιτικό θράσος»

Ο Βούτσης «καρφώνει» Ακρίτα για Ηλιόπουλο: «Το πολιτικό θάρρος συμπλέκεται καμιά φορά με το πολιτικό θράσος»

Το… «καρφί» του κατά της Έλενας Ακρίτα εξαπέλυσε ο Νίκος Βούτσης – που πρόσφατα αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ – με φόντο την καυστική ανάρτησή της για τον Νάσο Ηλιόπουλο, στην οποία μεταξύ άλλων έγραψε: «καλό δρόμο κι από το πεζοδρόμιο».

«Είδα μια νέα βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, την κυρία Ακρίτα που άρχισε να λέει να φύγει ο Ηλιόπουλος. Μα αν είναι δυνατόν; Το πολιτικό θάρρος συμπλέκεται καμιά φορά με το πολιτικό θράσος. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι πολιτικά αυτεξούσιοι να θεωρούν ότι μπορούν να μιλάνε για όλους και για όλα χωρίς μέτρο και χωρίς να σκεφτούν τι τους έφερε σε αυτή τη θέση», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βούτσης, μιλώντας στο Action24 το πρωί της Δευτέρας (20.11.23). 

Σημείωσε δε ότι ότι και ο Παύλος Πολάκης «το 2012 ήταν με τον κ. Καζάκη και το 2015 μπήκε στις γραμμές μας και ήταν σύντροφος. Όχι όμως το αντίθετο όσοι θεωρούν ότι είναι σωστή η ρότα που μπήκε η υπόθεση να κουνάνε το δάχτυλο σε ανθρώπους που έχουν δείξει έργο στον ΣΥΡΙΖΑ. Λίγος συγκρατημός καλό είναι».

 

«Σε όλες τις θέσεις μπήκαν συγκεκριμένοι σύντροφοι που θεωρούν ότι είναι η ώρα τους να βάλουν τη σφραγίδα τους», δήλωσε και εξήγησε ότι «μια στενή ομάδα γύρω από τον Στέφανος Κασελάκη δεν είναι υπερασπίσιμη δημόσια».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις