Πολιτική

Ο βουλευτής Γιώργος Καρράς εξηγεί γιατί έφυγε από την Ένωση Κεντρώων

Χωρίς ιδιαίτερες αιχμές αλλά με μια μόνο ένσταση σχετικά με την εξάμηνη θητεία των βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων για την οποία είχε δεσμευτεί ο Βασίλης Λεβέντης, εξήγησε την αποχώρησή του ο βουλευτής Γιώργος Καρράς.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΙ, ο Γιώργος Καρράς προσπάθησε να εξηγήσει την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.

«Αναγκάστηκα να πάρω μία οδυνηρή απόφαση. Προσπάθησα να βοηθήσω στην οργάνωση και τη λειτουργία του κόμματος. Δεν αφορά τον Πρόεδρο. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον Λεβέντη, εξακολουθεί να είναι φίλος μου, τον σέβομαι, αλλά στα οργανωτικά ζητήματα είχα ένα πρόβλημα εγώ. Αυτό οφείλεται στην εξάμηνη θητεία των βουλευτών, την οποία εγώ είχα υποστηρίξει.

Εγώ είχα δώσει την παραίτησή μου, αλλά αυτό δεν έγινε και δημιούργησε την ανάγκη να προσκολληθούν στο κόμμα πάρα πολύ από τους εν δυνάμει βουλευτές. Αυτοί όμως απέκτησαν μια έπαρση, προσπάθησαν να γίνουν πραγματικά βουλευτές και εγώ δεν μπορούσα να συνεννοηθώ πλέον μαζί τους»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΟΗΕ με μήνυμα προς την Τουρκία: Η Ελλάδα δεν είναι κράτος ταραξίας αλλά παράγοντας ασφάλειας σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή
«Η Ελλάδα είναι γεφυροποιός χώρα, όχι κράτος - ταραξίας», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι το casus belli που έχει διακηρύξει η Τουρκία αποτελεί «εστία έντασης»
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ
Χρυσοχοΐδης για την υπόθεση Μαζωνάκη: Η Αστυνομία κινήθηκε πολύ γρήγορα – Ανακτήθηκαν σβησμένα μηνύματα και φωτογραφίες
Ξεκαθάρισε ακόμη ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν φτάσει στην ΕΛ.ΑΣ. καταγγελίες για άλλα ιατρεία που να παρουσιάζουν αντίστοιχη παράνομη δραστηριότητα
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης