Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο βουλευτής Γιώργος Καρράς εξηγεί γιατί έφυγε από την Ένωση Κεντρώων

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Χωρίς ιδιαίτερες αιχμές αλλά με μια μόνο ένσταση σχετικά με την εξάμηνη θητεία των βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων για την οποία είχε δεσμευτεί ο Βασίλης Λεβέντης, εξήγησε την αποχώρησή του ο βουλευτής Γιώργος Καρράς.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΙ, ο Γιώργος Καρράς προσπάθησε να εξηγήσει την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.

«Αναγκάστηκα να πάρω μία οδυνηρή απόφαση. Προσπάθησα να βοηθήσω στην οργάνωση και τη λειτουργία του κόμματος. Δεν αφορά τον Πρόεδρο. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον Λεβέντη, εξακολουθεί να είναι φίλος μου, τον σέβομαι, αλλά στα οργανωτικά ζητήματα είχα ένα πρόβλημα εγώ. Αυτό οφείλεται στην εξάμηνη θητεία των βουλευτών, την οποία εγώ είχα υποστηρίξει.

Εγώ είχα δώσει την παραίτησή μου, αλλά αυτό δεν έγινε και δημιούργησε την ανάγκη να προσκολληθούν στο κόμμα πάρα πολύ από τους εν δυνάμει βουλευτές. Αυτοί όμως απέκτησαν μια έπαρση, προσπάθησαν να γίνουν πραγματικά βουλευτές και εγώ δεν μπορούσα να συνεννοηθώ πλέον μαζί τους»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε