Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Οι ειδήσεις σήμερα [16/10] στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Πολιτικές και οικονομικές εφημερίδες.
Πολιτικές και οικονομικές εφημερίδες.

Εφημερίδες και πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Διαβάστε τα κεντρικά θέματα στα πρωτοσέλιδα των σημερινών (Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016) εφημερίδων. Δείτε αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Εφημερίδες και πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Διαβάστε τα κεντρικά θέματα που έχουν στα πρωτοσέλιδά τους οι εφημερίδες σήμερα, Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: “Τα αδιέξοδα του Τσίπρα και η ‘μετέωρη’ χώρα”. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: “Τρεις φορές μας είπε ο Πλάντ για τη δραχμή από τη Ρωσία”. ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: “Δημοκρατία του μαύρου”. ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: “Νέες κλίμακες συμμετοχής στα φάρμακα”. REAL NEWS: “Τσίπρας καλεί Ομπάμα για το χρέος”.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: “Το 4ο Μνημόνιο και το φάντασμα του Grexit”. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ” Ολοι στον αγώνα.Κανένας συμβιβασμός με την αντιλαϊκή πίθεση και την κυβερνητική κοροϊδία”.
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ KONTRA NEWS: “Φεύγουν οι αποτυχημένοι”. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: “Παρέμβαση Ομπάμα για το χρέος!”. Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: “Με όραμα και ρεαλισμό”. ΠΡΙΝ: “Η αριστερά στους δρόμους όχι στον ευρωμονόδρομο”. Η ΕΠΟΧΗ: “Γόνιμος διάλογος, ενεργός ανησυχία”. ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “Δραχμή και αστροπελέκια”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε