Πολιτική

Οι κατά Στάθη Παναγούλη βιοπαλαιστές

Φαίνεται πως το γαρ πολύ της υπομονής γεννά παραφροσύνη ή αδυναμία κατανόησης ή αναζήτηση φερετζέ για να το βάλει στα πόδια.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την επιλογή την έχει ο Στάθης Παναγούλης ο οποίος πρέπει να μας διευκρινίσει ποιο από τα τρία ενδεχόμενα ισχύει μετά την πολύ υπομονή που έκανε.
Γιατί αν δεν ψηφίζει, όπως λέει για να μη χάσουν το σπίτι τους και βγουν βιοπαλαιστές στο δρόμο μάλλον δεν κατανόησε σωστά τη ρύθμιση.
Γιατί στην Ελλάδα του 1,5 εκατομμυρίων ανέργων, της κρίσης και του κατακρεουργήματος των μισθών και των συντάξεων βιοπαλαιστές με 35.000 ευρώ το χρόνο μάλλον δεν υπάρχουν.
Οπότε Στάθη μάλλον το φερετζέ ψάχνεις, εκτός κι΄αν νομίζεις ότι οι Ελληνες βιοπαλαιστές αμείβονται με τη βουλευτική αποζημίωση…
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Kυριάκος Μητσοτάκης: 13 νέες απάτητες παραλίες από τη Λήμνο έως την Κρήτη και τη Λευκάδα – Το μήνυμα για την Ημέρα της Μητέρας και η αναφορά στη Μαρίκα Μητσοτάκη
Ο πρωθυπουργός αναφέρεται στο νέο πλαίσιο για ΑΠΕ και την πρόωρη αποπληρωμή χρέους 6,9 δισ. ευρώ, τις γεωπολιτικές επαφές στον Περσικό Κόλπο, τις συμφωνίες για Τεχνητή Νοημοσύνη και τις «Απάτητες Παραλίες»
Κυριάκος Μητσοτάκης 21
Κυριάκος Μητσοτάκης: Όταν ορισμένοι οραματίζονται επιστροφή στο καταστροφικό 2015, η ΝΔ σχεδιάζει το ελπιδοφόρο 2030
«Η Ιστορία μπορεί να μην επαναλαμβάνεται, αλλά τιμωρεί όποιους την ξεχνούν. Ειδικά όταν οι αρχιτέκτονες της χρεοκοπίας ζητούν να τους εμπιστευτούν ξανά» τόνισε ο πρωθυπουργός στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
127