Πολιτική

Οι τραπεζικές χρεώσεις και το όνομα – έκπληξη για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Οι τραπεζικές χρεώσεις που θα καταργηθούν και ποιες θα είναι αυτές, αλλά και η αναμενόμενη αναβάθμιση της χώρας μας από την Standard and Poors κυριάρχησαν στην σημερινή σύσκεψη του newsit.gr.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νίκος Ευαγγελάτος, Ελένη Καλογεροπούλου, Θανάσης Παπαδής και Αιμίλιος Περδικάρης συμφώνησαν ότι η οικονομία όπως κατέδειξε και η δημοσκόπηση του ΣΚΑΙ και της Pulse είναι από τα θέματα που απασχολούν κατά κύριο λόγο τους πολίτες. Συζήτησαν επίσης για την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην πάει στην Βουλή, για το ταξίδι στην Κίνα με 60 επιχειρηματίες, ενώ έπεσε ακόμα ένα όνομα έκπληξη στο τραπέζι για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δείτε την συνέχεια εδώ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα