Site icon NewsIT

Οικονόμου για Τσίπρα: Εμφάνιση κατώτερη των περιστάσεων χωρίς ίχνος αυτοκριτικής

15.04.2022 | 12:30
Οικονόμου για Τσίπρα: Εμφάνιση κατώτερη των περιστάσεων χωρίς ίχνος αυτοκριτικής

Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου και από την Θεσσαλονίκη.

Eπίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από την Θεσσαλονίκη.

Μίλησε για εμφάνιση κατώτερη των περιστάσεων. «Η εμφάνιση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδειξε και χθες ότι είναι μακριά από τις ανάγκες και τα προβλήματα της κοινωνίας. Δεν έκανε καμία αυτοκριτική αλλά δήλωσε περήφανος για τα τραγικά αποτελέσματα της διακυβέρνησής του, σε έναν κόσμο που αλλάζει και επιδόθηκε σε αφελείς και επιδερμικές διαπιστώσεις. Έταξε και πάλι τα πάντα στους πάντες χωρίς μέτρο και μέτρημα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μίλησε για βαθιά διχαστικό λόγο με ύβρεις για τον πρωθυπουργό όπως είπε και τον μανιχαϊστικό λόγο του κ. Τσίπρα απέναντι στον πρωθυπουργό. «Του θυμίζω», είπε, «ότι είναι πρωθυπουργός γιατί τον επέλεξε μια μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού. «Σήμερα, 7 χρόνια μετά το 2015 και τρία από το 2019 και 15 χρόνια από όταν ανέλαβε επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται με τα ίδια συνθήματα και την ίδια παρωχημένη πολιτική. Πρωταγωνιστής και φιγούρα του χθες όπως και αυτοί που κάθονταν στην πρώτη γραμμή. Επιδιώκουν να επαναφέρουν αυτά που η χώρα προσπαθεί να αφήσει πίσω της. Αναδεικνύονται ανεπαρκείς και ανεπίκαιροι για το 2022».

Δείτε την ενημέρωση

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπo κ. Γιάννη Οικονόμου (15/4/22)

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version