Πολιτική

Ολάντ: “Να ξεριζώσουμε όσους ευθύνονται για τέτοιες ενέργειες”

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ κάλεσε τους Γάλλους πολίτες να μην παραδοθούν στον φόβο, ενώ παράλληλα υποσχέθηκε πώς θα “ξεριζώσουμε τις οργανώσεις που ευθύνονται για τέτοιες πράξεις”.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Η εκδήλωση συναισθημάτων δεν μπορεί να αποτελέσει τη μόνη αντίδραση”, τόνισε ο Γάλλος πρόεδρος και πρόσθεσε ότι είναι “ανάγκη να τηρούμε τις αξίες μας και να μην παραδιδόμαστε στον φόβο, ποτέ”.

Υποσχέθηκε ακόμη ότι θα “κάνουμε τη δουλειά που οι Γάλλοι αναμένουν από εμάς: να τους προστατεύσουμε, και ταυτόχρονα να φέρουμε στο φως την αλήθεια, να ξεριζώσουμε τις οργανώσεις και τα πρόσωπα που ευθύνονται για τέτοιες ενέργειες”, πριν εγκαταλείψει εσπευσμένα τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες για να επιστρέψει στο Παρίσι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά νέο πλαίσιο για τις φυσικές καταστροφές με μόνιμο ταμείο και μηχανισμό αποκατάστασης
Στον σχεδιασμό προτείνεται να περιλαμβάνονται επίσης μέτρα στήριξης της οικονομικής δραστηριότητας στις πληγείσες περιοχές και έργα που μειώνουν τον κίνδυνο από μελλοντικά καταστροφικά φαινόμενα
O Αλέξης Τσίπρας 9
Πυρά Παππά κατά της κυβέρνησης: «Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές»
Στο στόχαστρο του μπαίνει η πολιτική των πρόωρων αποπληρωμών του δημόσιου χρέους και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση εξοφλεί δάνεια χαμηλού επιτοκίου την ώρα που η χώρα δανείζεται ακριβότερα από τις αγορές
Ο Νίκος Παππάς 11