Πολιτική

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Μίνω Μάτσα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καμία δήλωση δεν θέλησε να κάνει η Όλγα Κεφαλογιάννη για τον χωρισμό της με τον Μίνω Μάτσα, στην πρώτη της δημόσια εμφάνισή της μετά την επιβεβαίωσή της ότι ο γάμος τους περνά κρίση.

«Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου» δήλωσε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό της από τον Μίνω Μάτσα που έσκασαν σαν «βόμβα» την περασμένη Παρασκευή (27.09,24).

Η κάμερα του ΑΝΤ1 και της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε την Όλγα Κεφαλογιάννη στο Ηρώδειο.

«Έχουμε έρθει εδώ για κάτι πολύ σημαντικό, αυτή η συναυλία ήταν μια συναυλία για την Ίμβρο, πρέπει να είμαστε εδώ παρόντες όλοι, παρουσία και του Παναγιοτάτου. Ήταν μια καταπληκτική βραδιά για έναν πολύ σημαντικό σκοπό. Δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει τις χαμένες πατρίδες», δήλωσε η υπουργός Τουρισμού.

Όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της, η ίδια απέφυγε να απαντήσει, αποχωρώντας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παππάς προς Φάμελλο: «Να ξεκαθαρίσει αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στη ΔΕΘ» – «Κανείς δεν έχει εντολή εκποίησης της περιουσίας»
Ο βουλευτής ζητά συγκεκριμένο οδικό χάρτη για την υλοποίηση των αποφάσεων της ΚΕ, σε μια περίοδο έντονων συζητήσεων στην Κουμουνδούρου για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα
Νίκος Παππάς και Σωκράτης Φάμελλος