Πέμπτη, 16 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ολοκληρώθηκε η Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας

Πηγή: Eurokinissi.gr
Πηγή: Eurokinissi.gr

Όλοκληρωθηκε η συνεδρίαση της Κ.Ο. της Ν.Δ., η οποία διήρκησε περίπου μιση ώρα. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με εισήγηση του πρόεδρου της Ν.Δ. Βαγγελη Μεϊμαράκη ο οποίος εξήγησε τη στάση του κόμματος στη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας.

Υπήρξαν ολιγόλεπτες τοποθετήσεις Βουλευτών που συμμετέχουν στις τέσσερις επιτροπές της Βουλής που συζητήθηκε το σχέδιο νόμου της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με “γαλάζιες” πηγές, η Ν.Δ. θα επιδιώξει τη ρητή δέσμευση Τσίπρα ότι πάει για συμφωνία και θα φερει συμφωνία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα καταθέσει δική της αιτιολογική εκθεση πριν την ολοκλήρωση της συνεδρίασης των επιτροπών όπου ζητείται το σχέδιο νόμου που κατέθεσε η κυβέρνηση, όπου θα αιτιολογεί το σκεπτικό της γιατί ψηφίζει.

Πηγαδάκι στο εντευκτήριο της Βουλής έχουν σχηματίσει Βουλευτές της ΝΔ. Η παρέα αποτελείται από τους Κ. Τσιάρα, Ευρ. Στυλιανίδη, Ν. Δένδια, Κ. Τζαβάρα, Μ. Χαρακόπουλο,Γ. Βλάχο, Κ. Γκιουλέκα, Θ. Καραογλου και Θ. Μπούρα. Αντικείμενο της συζήτησης οι πολιτικές εξελίξεις και αν θα υπάρξουν διαρροές από την κυβερνητική πλειοψηφία στη σημερινή ψηφοφορία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε