Πολιτική

Οπαδική βία: Μέτρα την άλλη εβδομάδα – Σύσκεψη στο Μαξίμου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν τα μέτρα που αποφασίστηκαν σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Η σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου, είχε αντικείμενο την εξέταση των υπό κατάθεση μέτρων σε θεσμικό και επιχειρησιακό επίπεδο για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης κάθε φορά που βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδα επιστρέφει στην τακτική της λάσπης»
Από το Παρίσι, ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι καταφεύγει στη συκοφαντία όταν πιέζεται από την ακρίβεια και τα κοινωνικά προβλήματα - Κάλεσμα συνεννόησης στις προοδευτικές δυνάμεις
Ο Αλέξης Τσίπρας 9