Πολιτική

Ορεινές Συμφωνίες: Είδε την ταινία… για τον πατέρα του ο Μητσοτάκης! video

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε την ειδική προβολή της ταινίας «Ορεινές Συμφωνίες», μια ταινία για τη ζωή και το έργο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Λίγα χρόνια πριν τον θάνατό του ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ρωτήθηκε ποια από αυτά που κατάφερε να κάνει στα εβδομήντα χρόνια ενεργής παρουσίας του στον δημόσιο βίο, θεωρούσε ο ίδιος, με την απόσταση του χρόνου πλέον, πιο σημαντικά.

Οι απαντήσεις του εμπνέουν την ταινία «Ορεινές Συμφωνίες» η οποία αναφέρεται στη ζωή και το έργο του πρώην πρωθυπουργού και την οποία παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας, 21.10.2019, το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης.

Την ειδική προβολή της ταινίας παρακολούθησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη καθώς και η Ντόρα Μπακογιάννη, η Αλεξάνδρα και η Κατερίνα Μητσοτάκη και πολλοί φίλοι του πρώην πρωθυπουργού.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Μια ταινία για τον άνθρωπο πίσω από τον πολιτικό, που με τις απόψεις, τις επιλογές και κυρίως την στάση του αγαπήθηκε, αλλά και αμφισβητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο σύγχρονο πολιτικό στη χώρα μας, όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης – Δείτε το τρέιλερ

Φωτογραφίες: YouTube.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το μεγάλο πάρτι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και το συρτάκι - «Δεν θα απογοητεύσω τις ΗΠΑ και την Ελλάδα»
Την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα - «Ως πρέσβης ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας για την προώθηση της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 13
Πολιτική «θύελλα» για το λουκέτο στα ΕΛΤΑ: «Γκρίνια» στο Μαξίμου και «γαλάζιες» ενστάσεις
Τα «πυρά» κατευθύνθηκαν και προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος εξανέστη - «Δεν είχε εξηγηθεί στην κοινωνία η οξύτητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα ΕΛΤΑ»
Ελληνικά Ταχυδρομεία 69