Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Οργή από τη Θεανώ Φωτίου στη Βουλή: “Δεν θα σας περάσει”

Οργή από τη Θεανώ Φωτίου στη Βουλή: “Δεν θα σας περάσει”

«Ζούμε σήμερα στην Βουλή, από την αντιπολίτευση αυτό που ζούμε και από τα ΜΜΕ , το φαινόμενο του καθρέφτη, όπου αντιστρέφει την πραγματικότητα…» ανέφερε η Αναπληρωτής Υπουργός αρμόδια για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου μιλώντας στο νομοσχέδιο «επιτάχυνση του Κυβερνητικού έργου» στην Ολομέλεια.

Η κα Θεανώ Φωτίου με ιερά οργή ανέφερε πως «η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη κάνει τα άσπρα – μαύρα και από δίπλα η Δημοκρατική Συμπαράταξη…» και «ξεσπάθωσε» λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «όταν παραδώσατε, στο υπουργείο βρήκαμε το “τίποτα”! Δεν είχατε σχεδιάσει και δεν είχατε κάνει το “τίποτα” με τα ΕΣΠΑ για τις Δομές.

Όλα τα αφήνατε να φτάσουν στη λήξη του Προγράμματος του ΕΣΠΑ και λίγο πριν λήξουν τα δίνατε στους δικούς σας…. Έτσι τα φάγατε με τους δικούς σας τα ΕΣΠΑ…. Εσείς δεν νοιασθήκατε ποτέ για τις Δομές.

Αυτό που περάσατε στα ΜΜΕ, επειδή τα ελέγχεται είναι ότι εμείς αφήσαμε απλήρωτους τους εργαζόμενους. Απλήρωτους τους αφήσατε εσείς και εμείς τώρα τους τα δίνουμε τα χρήματά τους μέσα από τα προγράμματα που τους εξασφαλίσαμε… Εδώ ταιριάζει και ισχύει ότι “εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι…” αλλά δεν θα σας αφήσουμε “ το βόδι”… Δεν σχεδιάσετε τίποτα…».

Και κατέληξε την ομιλία της λέγοντας « Δεν θα σας περάσει.. όσο και εάν αντιστρέφετε την αλήθεια , δεν πρόκειται να σας περάσει… οι πολίτες, ξέρουν ποιοι του έδωσαν την κάρτα σίτισης … Δεν θα σας περάσει…».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε