Πολιτική

Οργή Γεωργιάδη για φωτογραφία που κυκλοφορεί στα Social Media: «Προσπαθούν να με μπλέξουν στη δίκη για τη 12χρονη από τον Κολωνό»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την οργισμένη αντίδραση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media, με την οποία προσπαθούν να τον εμπλέξουν στη δίκη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραθέτοντας την επίμαχη φωτογραφία, ξεκαθαρίζει ότι η γυναίκα με την οποία ο ίδιος απεικονίζεται, «δεν είναι η εισαγγελεύς αλλά μια απλή δικηγόρος», αναφερόμενος στη δίκη για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

«Το αναρτώ όχι μόνον για να σας αποδείξω το μέγεθος της τοξικότητας που υφίσταμαι και που κάποιοι ξοδεύουν πολλά χρήματα στα social για να τα διαδώσουν αλλά ότι στην προσπάθειά τους αυτή δεν ενδιαφέρονται καν για το εάν θα βλάψουν άσχετους αθώους ανθρώπους! Τα πράγματα με όλο αυτό το κλίμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει» τονίζει ο κ. Γεωργιάδη στην ανάρτησή του.

Πιο αναλυτικά, ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη έχει ως εξής: 

«Εδώ και μέρες κυκλοφορεί αυτή η φωτό στο διαδίκτυο σε μία προσπάθεια να με μπλέξουν στη δίκη για την 12χρονη στον Κολωνό. Η αλήθεια είναι ότι κάθε μέρα βγάζω δεκάδες φωτό και μου είναι αδύνατον να θυμάμαι τους πάντες.

 

Το φοβερό όμως στην προκειμένη περίπτωση όπως έμαθα χθες είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία ΔΕΝ είναι τελικά η Εισαγγελεύς αλλά μία απλή δικηγόρος.

Το αναρτώ όχι μόνον για να σας αποδείξω το μέγεθος της τοξικότητας που υφίσταμαι και που κάποιοι ξοδεύουν πολλά χρήματα στα social για να τα διαδώσουν αλλά ότι στην προσπάθειά τους αυτή δεν ενδιαφέρονται καν για το εάν θα βλάψουν άσχετους αθώους ανθρώπους! To πράγμα με όλο αυτό το κλίμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
MRB: Πώς διαβάζει το επιτελείο Τσίπρα τα ευρήματα της δημοσκόπησης – Σε μονοψήφια επίπεδα η διαφορά της ΕΛΑΣ από τη ΝΔ
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το νέο κόμμα του πρώην πρωθυπουργού διατηρεί τη δεύτερη θέση σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, ενώ η συζήτηση για τις μετεκλογικές ισορροπίες επανέρχεται στο προσκήνιο
ΕΛΑΣ, κόμμα Τσίπρα 14
Νίκος Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει στις εκλογές – Χρειαζόμαστε συμμαχίες, αλλά με κορμό το κόμμα
Ο βουλευτής στέλνει μήνυμα πολιτικής αυτονομίας ενόψει Κεντρικής Επιτροπής, αφήνοντας αιχμές για τις κινήσεις Τσίπρα και απορρίπτοντας σενάρια «παγώματος» του κόμματος
Νίκος Παππάς και Σωκράτης Φάμελλος
Τουρκία σε Μητσοτάκη για το casus belli: «Δεν αποτελούμε απειλή για κανέναν που δεν αποτελεί απειλή για εμάς»
Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ζητά αποφυγή ρητορικής που «κλιμακώνει τις εντάσεις», την ώρα που η Αθήνα θέτει ξανά στο τραπέζι την απειλή πολέμου κατά της Ελλάδας
Μητσοτάκης και Ερντογάν 9
Διπλωματικές πηγές: Δεν υπάρχει καμία απόφαση για την προμήθεια F-35 από την Τουρκία – Η Άγκυρα παραμένει εκτός SAFE από το 2019
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, η δημόσια συζήτηση που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα κινείται πολύ πιο γρήγορα από τα πραγματικά δεδομένα
Υπουργείο Εξωτερικών
«Πυρά» Κανέλλη κατά Τσίπρα: «Ποιο είναι το καινούργιο;» – «Περιοδεύοντες θίασοι» οι μετακινήσεις στην ΕΛΑΣ
Με αιχμές για τον πρώην πρωθυπουργό και τις πολιτικές μετακινήσεις, η βουλευτής του ΚΚΕ παρομοίασε το νέο κόμμα με «ουρανοξύστη που έχουν λυγίσει οι κολώνες του»
Λιάνα Κανέλλη, ΚΚΕ
Γεραπετρίτης: «Όσο υπάρχει casus belli, η Τουρκία θα βρίσκει ελληνικό μπλόκο στην ευρωπαϊκή άμυνα»
Η Αθήνα σηκώνει θεσμικό τείχος απέναντι στη συμμετοχή της Άγκυρας στα ευρωπαϊκά αμυντικά προγράμματα, καθιστώντας σαφές ότι η απειλή πολέμου δεν μπορεί να συνυπάρχει με αμυντική συνεργασία στην Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης
Ανδρουλάκης από την κηδεία της Βάγιας Νέστορα: «Καμία ανοχή στη βία, την τρομοκρατία και τον διχασμό»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στην Κοζάνη για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της Βάγιας Νέστορα, ζητώντας την άμεση σύλληψη των δραστών των εμπρηστικών επιθέσεων που συγκλόνισαν τη Θεσσαλονίκη
Νίκος Ανδρουλάκης, κηδεία Νέστορα