Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Οργή ΝΔ για εμφυλιοπολεμική ανάρτηση Πολάκη: Ο Τσίπρας καλύπτει την χυδαιότητα

Βουλή

Ακόμα μια ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, έγινε η αιτία να εκδώσει μια σκληρή ανακοίνωση η ΝΔ. Στο tweet ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρει: 

«Σαν σήμερα ιδρύθηκε. Τιμή και δόξα σε αυτούς που ελευθέρωσαν τη χώρα από τη Γερμανική κατοχή, όταν οι φυσικοί και ιδεολογικοί πρόγονοι ενός μεγάλου κομματιού από αυτούς που μας κυβερνούν σήμερα ήταν γίνει συνεργάτες τους!
Οι προδότες ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ στην Αριστερά!»

Η ΝΔ στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Δεν περνά μέρα που τα “λουλούδια” που ανθίζουν στον κήπο του κ. Τσίπρα να μην κάνουν επίδειξη χυδαιότητας. Μετά το χθεσινό παραλήρημα κατά του πρωθυπουργού, σήμερα ο κ. Πολάκης συνεχίζει στον ίδιο δρόμο με απαράδεκτες συκοφαντίες κατά μιας ολόκληρης παράταξης» τονίζει το γραφείο Τύπου της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι περήφανη για την ιστορία της και δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον κ. Πολάκη σε αυτό το διχαστικό εμφυλιοπολεμικό κρεσέντο».

«Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να καλύπτει τη χυδαιότητα στο όνομα της πολυφωνίας: ή θα τον διαγράψει ή επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι το alter ego του λέει όσα εκείνος δεν θέλει να πει», καταλήγει η ΝΔ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις