Πολιτική

Οργή ΝΔ για την παρέμβαση Τσαπανίδου σε εκπομπή για τις εκλογές «για να μαλώσει δημοσιογράφο»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την παρέμβαση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Η Ελλάδα αποφασίζει” με τη Σία Κοσιώνη. 

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λάμψιας σχολίασε τη «μάχη» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για την παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου, με τα σχόλια του να οδηγούν σε ένταση, καθώς ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, που βρισκόταν στο πανελ διαμαρτυρήθηκε έντονα και ζήτησε από τον δημοσιογράφο να ανακαλέσει. Λίγο αργότερα, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση η Πόπη Τσαπανίδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:

“Στον ΣΥΡΙΖΑ ανεμίζουν ως σημαία αυτές τις ημέρες μια καταφανώς προβληματική έκθεση των ΡΧΣ, που κατατάσσει την Ελλάδα κάτω από αφρικανικές και ασιατικές δικτατορίες στην ελευθερία του τύπου.

Προς επίρρωση του τι εννοούν ως ελεύθερη δημοσιογραφία, είχαμε χθες την επίθεση σε έναν δημοσιογράφο που είπε ότι ο κ. Τσίπρας μιμείται τον Ανδρέα Παπανδρέου (που τον μιμείται) και ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδικάζουν κατηγορηματικά τρομοκρατικές οργανώσεις, που επίσης ισχύει. Αρκεί να θυμηθούμε τα 5 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν καταθέσει ως μάρτυρες υπεράσπισης τρομοκρατών της 17Ν, τις συγκεντρώσεις της νεολαίας του υπέρ Κουφοντίνα, τις δηλώσεις του κ. Μπαλαούρα περί «ιδεωδών υπέρ του ανθρώπου» της 17Ν, αλλά και τις δηλώσεις Δρίτσα ότι «δεν τρομοκρατήθηκε κανείς από τη 17Ν».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται οι δημοσιογράφοι μπορούν να έχουν όση ελευθερία θέλουν, αρκεί να λένε «αυτά που πρέπει».

Αυτό ήταν και το πνεύμα του «νόμου Παππά» για τον έλεγχο των ΜΜΕ που κρίθηκε αντισυνταγματικός και για τα παρελκόμενα του οποίου ο κ. Παππάς καταδικάστηκε αμετάκλητα 13-0 για παράβαση καθήκοντος από το ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο. Τότε, που για τους ΡΧΣ οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα απολάμβαναν περισσότερη ελευθερία από ό,τι σήμερα!

Αυτό καταδεικνύει η κάθοδος του κ. Πολάκη που απειλούσε με προγραφές δημοσιογράφων, κανονικά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό επιβεβαιώνει και η χθεσινή πρωτόγνωρη δημόσια παρέμβαση της κ. Τσαπανίδου, μέχρι πρότινος δημοσιογράφου και παρουσιάστριας κεντρικού δελτίου ειδήσεων, για να «μαλώσει» δημοσιογράφο για τις τοποθετήσεις του και να επιπλήξει την παρουσιάστρια του δελτίου και το κανάλι που τις φιλοξενεί!

Δυστυχώς αυτός ήταν και αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
ΣΥΡΙΖΑ = Πολακισμός!”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Καταφεύγει σε fake news ο Μητσοτάκης για να ανακόψει την πολιτική φθορά
«Όταν ο Πρωθυπουργός μιας χώρας επιδίδεται με τόση άνεση σε τόσα πολιτικά - και όχι μόνο - ψευδή, οφείλουμε να ανησυχούμε βαθιά για κάθε μέρα που συνεχίζει να κρατά τα ηνία της χώρας μας»
Μαρία Καρυστιανού 7
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε νέο νοσοκομείο στην Κω και αναβάθμιση του λιμανιού της Ρόδου – «Εκλογές το 27, είμαστε μαραθωνοδρόμοι»
Ο πρωθυπουργός έδωσε το «πράσινο φως» στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την αξιοποίηση του κτιριακού συγκροτήματος του Παλιού Νοσοκομείου της Ρόδου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ρόδο 48
ΝΔ: Μαρινάκης, Παπαστεργίου, Ρωμανός ανάμεσα στα πρώτα ονόματα των ψηφοδελτίων – «Μπαράζ» περιοδειών από γαλάζια στελέχη
«Πρόκειται για ένα μαραθώνιο δρόμο μέχρι τις εκλογές του 2027» δηλώνουν συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι σε αυτόν τον αγώνα θα μετέχει συντεταγμένα όλη η ΝΔ
Μητσοτάκης σε εκδήλωση για τη λειτουργία του gov.gr 11
Crash test για Τσίπρα, Καρυστιανού και Ανδρουλάκη: ΕΛΑΣ, Ελπίδα και ΠΑΣΟΚ διεκδικούν τη 2η θέση – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις
Στη «μεγάλη εικόνα» καταγράφεται μια σταθερή πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας, ενώ το νέο τρίγωνο της αντιπολίτευσης αναζητά ακόμη σαφές πολιτικό αφήγημα
Οι Αλέξης Τσίπρας, Μαρία Καρυστιανού και Νίκος Ανδρουλάκης 115
Μετωπική Καρυστιανού κατά ΔΣΑ για την αναβολή της εκδήλωσης: «Φίμωση του διαλόγου με παλαιοκομματικά κριτήρια»
Η «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» αφήνει αιχμές για παρεμβάσεις από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και επισημαίνει ότι η εκδήλωση για τη Δικαιοσύνη αναβάλλεται, αλλά δεν ακυρώνεται
Μαρία Καρυστιανού