Πολιτική

Οργή στο Ποτάμι για την Κατερίνα Μάρκου – Αποστασία αλλά με επίπεδο!

Την οργή του Ποταμιού έχει προκαλέσει η ανακοίνωση - απόφαση της Κατερίνας Μάρκου να προχωρήσει στη ΝΔ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού, Παναγιώτης Καρκατσούλης έκανε μια ανάρτηση στο facebook που γράφει:

“Αποστασία αλλά με … επίπεδο: Τελικά για ένα παλιό κόμμα εξουσίας, κανένα πρόβλημα δεν είναι άλυτο. Το επιτελείο του κ.Μητσοτάκη βρήκε εκλογική περιφέρεια και για την κυρία Μάρκου! Η προσχώρηση της στην ΝΔ καθυστερούσε γιατί οι γαλάζιοι βουλευτές δεν την ήθελαν στην Β’ Θεσσαλονίκης και δεν υπήρχαν εγγυήσεις για την επανεκλογή της. Όμως λύση βρέθηκε και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Προς το παρόν η βουλευτής έδωσε την απαραίτητη συνέντευξη (στα πρότυπα Φωτήλα) όπου εκθειάζει τον αρχηγό της ΝΔ: «Ειλικρινής, ευθύς, ακομπλεξάριστος, προσιτός, με επίπεδο»! Απαραίτητος όρος που βοηθάει να ξεχαστούν και όσα παρόμοια εγκωμιαστικά είχε πει για την κυρία Γεννηματά όταν ανεξαρτητοποιήθηκε. Βέβαια από εμάς έφυγε γιατί δεν ήθελε να δίνει στο Κίνημα την συνδρομή που όλοι οι βουλευτές δίνουν (το 20% του μισθού τους). «Γιατί να δώσω σε δύο χρόνια, 20.000 σε ένα κόμμα που μέχρι τις εκλογές μπορεί και να μην υπάρχει;» ήταν η επική της ερώτηση. Ελπίζουμε ότι η ΝΔ έχει την οικονομική άνεση να διευκολύνει την Βουλευτή αλλιώτικα να της το πουν να παραμείνει ανεξάρτητη.”
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό του Χάρη Δούκα μετά τη σφοδρή επίθεση από τον Δημήτρη Καιρίδη
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ξέφυγε χρησιμοποιώντας πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς κατά του εν ενεργεία δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, και περιγράφοντάς τον ως «τίποτα», ως «πολιτικό περιθώριο»
Χάρης Δούκας
«Μούδιασμα» στο Μαξίμου μετά το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο: Τα 73.000 ευρώ και η επίμαχη ΜΚΟ
Το επόμενο βήμα είναι η δικογραφία να διαβιβαστεί στη Βουλή, όπου ο ίδιος, κατά δήλωση του, θα ζητήσει να αρθεί η ασυλία του και η υπόθεση να πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ / ΕUROKINISSI 76